Sosyal Medya

Güncel

Cumhurbaşkanı Erdoğan Sakarya'da konuştu

Cumhurbaşkanı Erdoğan Sakarya'da toplu açılış töreninde konuştu.



CumhurbaÅŸkanı Recep Tayyip ErdoÄŸan, Sakarya'da vatandaÅŸlara hitap etti. KonuÅŸmasında AÄŸrı'nın Diyadin Ä°lçesi'ndeki terör saldırısına da deÄŸinen ErdoÄŸan, ''Çatışmalar devam ediyor. 25 terörist askerlerime karşı çatışmanın içinde'' dedi.

İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından satırbaşları:

78 milyonuyla bir olacağız, beraber olacağız, kardeÅŸ olacağız ve Türkiye olacağız. Darbe ve vesayet heveslilerinin üzerine giderken, reformları hayata geçirirken, Gezi'cilerden paralelcilere kadar çeÅŸit ÅŸer odağı ile mücadele ederken Sakarya hep yanımızdaydı. Bugün birileri baÅŸkanlık sistemine karşılarsa, parlamentoya giremeyeceklerini biliyorlar.

Yeni Türkiye yolunda önümüze pek çok engeller çıkaracaklar. Hatırlayın Gezi olaylarını, 17-25 olaylarını, ÇaÄŸlayan Adliyesi’nde savcımızın ÅŸehit edilmesinin ardındaki nedenlerden biri de budur. Allah Rahmet eylesin gelin ruhuna Fatih’a okuyalım.

AÄžRI'DAKÄ° PKK SALDIRISI

Bugün AÄŸrı Diyadin'de askerlerimizi hedef alan saldırıda ülkemizdeki barış ortamını dinamitlemeyi, çözüm sürecini baltalamayı amaçlayan bölücü terör örgütü aziz milletimizin güvenliÄŸini saÄŸlamak için fedakarca görev yapan güvenlik güçlerimize bir saldırıda bulundu. Bu saldırıyı huzurunuzda ÅŸiddetle kınıyorum

Çatışmalar devam ediyor. 25 terörist güvenlik güçlerimize karşı çatışmanın içinde.

BUNUN YOLU SÄ°LAHTAN GEÇMEZ, SANDIKTAN GEÇER

Malum siyasi parti bu bölücü terör örgütünün bu eylemleriyle oy toplamının gayreti içinde. EÄŸer demokrasi diyorlarsa eÄŸer temel hak ve özgürlük diyorlarsa bunun yolu silahtan geçmez bunun yolu sandıktan geçer

Yeni Türkiye bizim Kızıl elmamızdır. Ä°lay-ı Kelimetullah'ın bugünkü ÅŸekil almış halidir.

Bazıları başka yerlerden besleniyorlar. Bunlar 70 yılı bulan siyasetimizin 40 yılını gizli iktidarlarını korudular.

BUNLAR ERDOÄžAN DEĞİL MÄ°LLET DÜÅžMANI

Bunlar ErdoÄŸan düÅŸmanı deÄŸil milletin düÅŸmandır. Onların insan haklarından anladıkları sadece kendi yaÅŸam biçimleridir.

Onların demokrasiden anladıkları sadece kendi iktidarlarıdır. Krizin, darbenin, kaosun olduğu yerde bunlar var.

Bunlar tüm ümitlerini doÄŸal afete, ekonomik krize ya da yurt dışından gelecek bir olaya bakıyorlar.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.