Sosyal Medya

Güncel

Adaylığımı televizyondan öğrendim

Ak Parti'nin Burdur'daki milletvekili adaylarının tanıtımı dolayısıyla İl Başkanlığı'nda basın toplantısı düzenlendi.



AK Parti'nin Burdur 1'inci sıra milletvekili adayı olan ReÅŸat Petek, adaylığını televizyondaki haberlerden öÄŸrendiÄŸini söyledi.

Ä°l baÅŸkanı Ömer Bütüner, 1'inci sıra adayı ReÅŸat Petek, 2'inci sıra adayı Ä°brahim Ekici ve 3'üncü sıra adayı Kamil Özcan'ın katıldığı toplantıya partililer de yoÄŸun ilgi gösterdi.

Ä°l BaÅŸkanı Ömer Bütüner, Burdur'da tüm milletvekilliklerini kazanacaklarını belirtirken, "Bu doÄŸrultuda gece- gündüz demeden çalışarak hedefimize ulaÅŸacağız. Ä°stanbul'dan aday adayı olmuÅŸ birçok tabiri caizse ağır top, Anadolu'nun çeÅŸitli illerinden aday gösterildi. Bütün bakanlar Ä°stanbul'dan milletvekili oluyordu. Bunun önüne geçmek için böyle bir ÅŸey yapıldı. Burdur açısından da ReÅŸat Petek aÄŸabeyimiz Burdur'a geldi. Burdur'a milletvekili olarak gönderilen ReÅŸat Petek'i bakan olarak görmek istiyoruz. Biz Burdur'dan 2 vekil, 1 bakan çıkartacağız" dedi.

1'inci sıra milletvekili adayı emekli Cumhuriyet BaÅŸsavcısı ReÅŸat Petek de, Ä°stanbul 3'üncü bölgeden milletvekili aday adaylığı baÅŸvurusunda bulunduÄŸunu anlatırken, ÅŸöyle dedi:"Kendi ilimizden aday adayı deÄŸildim. Olabilirdim. Fakat iÅŸimiz gereÄŸi 1999'da Ä°stanbul'a gidip, yerleÅŸtiÄŸimiz için sık veyahut en azından yaz tatillerinde olsun köyümüze gelip kalma imkanı olmuyor. Önceki gün haberleri izlerken, ekranlarda ismimiz Burdur adayı olarak çıktıktan sonra kesin olarak öÄŸrenmiÅŸ oldum. Tabi çok sevindim. Milletvekili olmak benim için bir sevda deÄŸil. Makam, mevki kaygısı içinde deÄŸilim."

Ä°brahim Ekici ve Kamil Özcan da seçim döneminde gönül birliÄŸi içerisinde çalışacaklarını ve Burdur'a 3 milletvekili kazandıracaklarını kaydetti.

Konuşmaların ardından milletvekili adayları partilileri selamladı.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.