Sosyal Medya

Güncel

Hiçbiri aday olacak parti bulamadı

''Paralel yapı'' destekçisi milletvekillileri ve emniyet personelleri partilerin dün YSK'ya teslim ettiği seçim listelerinde yer alamadı.



''Paralel yapı''ya yakınlığı ile bilinen isimler aday olacak parti bile bulamadı.

''Paralel yapı'' operasyonu kapsamında tutuklanan Ä°stanbul Organize Suçlarla Mücadele Åžube eski Müdürü Nazmi Ardıç Ankara 1. Bölge'den aday.

Ä°stanbul Mali Suçlarla Mücadele Åžube MüdürlüÄŸü Büro Amiri olan BaÅŸkomiser Mehmet Akif Üner de Ä°stanbul 2. Bölge'den bağımsız vekil adaylığını açıkladı. 

Eski Ä°stanbul Ä°stihbarat Åžube Müdürü Ali Fuat Yılmazer de Ä°stanbul 1. Bölge'den bağımsız milletvekilliÄŸi baÅŸvurusu yaptı. Ä°stanbul Mali Åžube eski Müdürü Yakub Saygılı da Ä°stanbul 2. Bölge'den vekil adaylığını açıkladı.

Avukat Murat ErdoÄŸan müvekkili Saygılı'nın adaylığını Twitter'dan "Müvekkilim tam bağımsız Türkiye için Ä°stanbul 2. Bölge bağımsız milletvekili adayıdır" ifadeleriyle duyurdu.

Yurt Atayün Ankara 2. Bölge'den bağımsız milletvekilliÄŸi adaylığı için müracaat etti.

HAKAN ÅžÜKÜR 3. BÖLGE'DEN

17 Aralık Darbe operasyonundan sonra AK Parti'den istifa eden ve bağımsız Milletvekili olan Hakan Åžükür Ä°stanbul 3. Bölge'den bağımsız milletvekili adayı oldu.

Ä°dris Bal ve Ä°dris Naim Åžahin baÅŸta olmak üzere bazı AK Parti'den istifa eden vekiller ile eski bakan ErtuÄŸrul Günay da aday olamadı. 

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.