Sosyal Medya

Güncel

Ak Parti'nin iki önemli ismi adaylıktan çekildi

Ak Parti'nin Batman ve Diyarbakır adaylarından ikisi adaylıktan çekildiklerini duyurdu. İki isim de çekilmenin "yer beğenmemeden kaynaklanmadığını" savundu



Ak Parti' nin Diyarbakır' da 6. sıradan aday gösterdiÄŸi eski milletvekili Abdurrahman Kurt listeden çekildi. Batman'da ise 2'nci sıra adayı olarak gösterilen eski milletvekili Mehmet Emin Ekmen' in adaylıktan çekildiÄŸi bildirildi.

Ekmen, Twitter üzerinden yaptığı açıklamada partisinin önünü açmak amacıyla adaylıktan çekildiÄŸini belirtti. Ekmen açıklamasında, "ArkadaÅŸlarımızın uyumlu bir çalışma yürütmesine imkan vermek, Batman'ın siyasi coÄŸrafya dağılımına uygun yeni bir adayın belirlenerek partimizin seçimlere daha güçlü ve heyecanlı girmesine fırsat tanımak üzere AK Parti Batman 2. sıra adaylığından yasal süresi içerisinde çekiliyorum." dedi. 

AK Parti'nin Diyarbakır'da 6'ncı sıra milletvekili adayı Kurt ise adaylıktan çekildiÄŸini belirterek, "GördüÄŸüm lüzum üzerine adaylıktan çekildim. Daha sonra konuyla ilgili açıklama yapacağım" dedi.

CHP'DE DE BÄ°R Ä°SÄ°M ÇEKÄ°LDÄ°

CHP'den Gaziantep 9. sıra milletvekili adayı olan Mahmut KozbaÅŸ adaylıktan çekildi. Veteriner Mahmut KozbaÅŸ, adaylıktan çekildiÄŸini açıkladı.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.