Sosyal Medya

Güncel

Erdoğan: Türkiye'nin muhtarıyım

Beştepe'de muhtarlarla bir araya gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan, kendisinin de Türkiye'nin bir muhtarı olduğunu söyledi.



CumhurbaÅŸkanı ErdoÄŸan, BeÅŸtepe'deki CumhurbaÅŸkanlığı Sarayı'nda muhtarlarla bir araya geldi. KonuÅŸmasına "50 bin muhtarımızla buluÅŸacağız inÅŸallah" diyerek baÅŸlayan ErdoÄŸan, "Ben de bir nevi Türkiye'nin muhtarıyım" dedi:

BÄ°R NEVÄ° TÜRKÄ°YE'NÄ°N MUHTARIYIM

"50 bin muhtarımızla buluÅŸacağız inÅŸallah. Burayı bir hizmet makamı olarak görüyorum. Milletimle arama hiçbir zaman aracı koymadım, koymayacağım. Mahallesindeki fakirleri tespit etmeyen bir muhtar olabilir mi? Mahallesinde hangi evin bacası tutmayan evi bilmeyen bir muhtar olabilir mi? Bir nevi Türkiye muhtarı olarak ülke çapında milletimize hizmet etme gayreti içindeyim. Milletimizle çıktığımız yolda Türkiye'yi 2023 hedefine ulaÅŸtırmaya çaba göstereceÄŸiz."

EY BARO BAÅžKANI YARGI HAVASINA KONUÅžUYORUM HAVASINA GÄ°RME

"Adliyelerde avukatlar da dahil herkes aranmalı, aranacak. Ey Baro BaÅŸkanı, teröristlerle konuÅŸtun da eline ne geçti. Ne deÄŸiÅŸti.. Terörist onlar terörist!.. Sen tüm avukatlarını temsil etmiyorsun. Yargı adına da konuÅŸuyorum havasına girme.

TERÖRÄ°STE TERÖRÄ°ST DÄ°YEMEYEN TERÖRÄ°STÄ°N ORTAÄžIDIR

Teröriste terörist diyemeyen teröristin ortağıdır. Kimi CHP ve HDP vekillere terörsite terörist demedikleri gibi güvenlik güçlerine söz söylüyorlar.

Ben güvenlik güçlerimizi tebrik ediyorum. Savcımızın aÄŸzını bantlıyorlar. O ÅŸekilde 8 saatlik süreç baÅŸlıyor. Güvenlik güçlerimiz her türlü yolu deniyor. Ama hiçbir sonuç alamıyorlar.Ne kadar onurlu ve haysiyetli savcı ki, onların elinden bir bardak su bile içmedi.

Savcımızın ailesine taziyeye gitmeyenler teröristlerin ailelerine gittiler. Bir milli duruÅŸ sergilemek için siyasi partilerin baÅŸkanlarının Eyüp Sultan'da cenaze namazında olması gerekmez miydi? Çok mu önemli iÅŸleriniz vardı. Sadece iktidar partisinin genel baÅŸkanı, meclis baÅŸkanı ve halef selef olduÄŸumuz CumhurbaÅŸkanımız vardı."

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.