Sosyal Medya

Güncel

Şoför o anları anlattı!

Fenerbahçe kafilesini taşıyan otobüsün şoförü Ufuk Kıran otobüsü kendisinin durdurduğunu belirtti.



Rize’den yayın yapan Kaçkar Televizyonu'nda yayınlanan Tele Kulis programına telefonla baÄŸlanan Ufuk Kıran, televizyonun Spor Müdürü Alaatin Onay’ın sorularını cevapladı. SaÄŸlık durumunun iyi olduÄŸunu söyleyen Kıran,''Çenemde kırıklar oluÅŸtu. Çenemde iki metal saçma var. Doktorlar nasıl uygun görürse ileride bakılacak'' dedi.

'SOÄžUKKANLI BÄ°R ÅžEKÄ°LDE OTOBÜSÜ KENARA YANAÅžTIRDIM'

Olayın nasıl geliÅŸtiÄŸini anlatan Kıran, ''Bir anda bizim ÅŸoför camı, yani yan cam kırıldı. Silah olduÄŸu aklımızın ucundan geçmedi. AÄŸzımdan kan gelmeye baÅŸladı. BoÄŸulacak gibi oldum. SoÄŸukkanlı bir ÅŸekilde otobüsü kenara yanaÅŸtırdım. Hem kendim, hem de arabadakiler uÄŸruna son hamlemi yaptım ve otobüsü kenara yanaÅŸtırdım. O anda kan kaybediyordum. Otobüsten indikten sonra daha fazla kan kaybetmeye baÅŸladım. Otobüsten inip polis otosuna bindim. O anda ÅŸuurumu kaybetmiÅŸim. Sonraki gün uyandım'' ifadelerini kullandı.

'OTOBÜSÜ DURDURDUM'

Program sunucusunun, ''Otobüsü siz mi durdurdunuz, yoksa baÅŸkaları mı?'' sorusunu cevaplayan Kıran, ''Otobüsü ben durdurdum. Kapıyı açarak aÅŸağıya indim. Yürüyerek polis otosuna gittim. Yapmamız gerekeni yaptım. YapabildiÄŸimize ÅŸükürler olsun. Ne mutlu bana" dedi.

'ALLAH'A HAVALE ETTÄ°M'

Olayı deÄŸerlendiren Ufuk Kıran, ''Biz Türkiye’yiz, Karadenizliyiz. DoÄŸusu, batısı, kuzeyi ve güneyi ile biriz. Rize ve Trabzon ayrı deÄŸiliz. Sürmene ile Rize ayrı bir yer deÄŸil ki. Hep kardeÅŸiz. Aramızdan kendini bilmez biri çıktı. Onu Allah’a havale ettim. Ä°nÅŸallah yakalanır ve adalete teslim edilir. Sürmene’yi suçlamak doÄŸru deÄŸil'' dedi ve çenesinde aÄŸrılar olduÄŸunu belirterek telefonu kapattı.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.