Sosyal Medya

Güncel

DHKP-C örgüt evinden İngiliz ajan çıktı

Terör örgütü DHKP-C'ye yönelik yapılan operasyonda aralarında bir İngiliz ajan ve Grup Yorum üyelerinin de bulunduğu şüpheliler gözaltına alındı.



Ä°stanbul Emniyeti Terörle Mücadele Åžube MüdürlüÄŸüekipleri Okmeydanı'nda dün gerçekleÅŸtirdiÄŸi operasyonda Gençlik Federasyonu DerneÄŸi, Ä°dil Kültür Merkezi ve Okmeydanı Haklar ve Özgürlükler DerneÄŸi'nin de olduÄŸu 45 örgüt evi ve hücresine baskın yapıldı.

ÇELÄ°K KAPI ÇELÄ°K ODA

Bir Ä°ngiliz ajan, 6 alan sorumlusu veGrup Yorum üyelerinin de bulunduÄŸu 30 ÅŸüpheli gözaltına alındı. 2 adet ruhsatsız tabanca, otomatik av tüfeÄŸi, sinyal kesici cihaz, çok sayıda mermi ve örgütsel doküman ele geçirildi. Polis, 3 katlı Gençlik Federasyonu DerneÄŸi'nde çelik plakalarla duvara sabitlenerek güçlendirilmiÅŸ 11 çelik kapıyla karşılaÅŸtı. Bu çelik kapılar kırıldı. Aynı anda itfaiye de pencereleri kesti. Bu sürede içeridekiler, birçok dokümanı yaktı, bilgisayarları kırdı. Binaya giren polis, duvarları, zemini ve tavanı çelik levhalarla güçlendirilmiÅŸ özel bir oda ile karşılaÅŸtı. ÅžüphelilerTEM'de sorguya alındı.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.