Sosyal Medya

Güncel

Şiddet gören Müslüman çocuk için kampanya

İsveç'in Malmö kentinde güvenlik görevlisi tarafından şiddete maruz kalan 9 yaşındaki Faslı Müslüman çocuk ile hasta babası için, ülke genelinde yardım kampanyası başladı.



Ä°sveç'in Malmö kentinde, güvenlik görevlisi tarafından ÅŸiddete maruz kalan 9 yaşındaki Müslüman çocuk ile hasta babası için ülke genelinde yardım kampanyası baÅŸlatıldı.

Sydsvenskan gazetesinin haberine göre, geçen ay Malmö'de trene kaçak binmeye çalışan 9 ile 12 yaşındaki 2 çocuÄŸa güvenlik görevlilerinin ÅŸiddet uyguladığını içeren görüntülerin medyada yer alması üzerine, olay tepkilere neden oldu.

Güvenlik görevlisinin ÅŸiddetine maruz kalan ve olay sırasında Kelime-i ÅŸehadet getiren 9 yaşındaki Faslı Samir için Ä°sveçliler yardım kampanyası baÅŸlattı. 

Samir, Sydsvenskan'a verdiÄŸi röportajda, memlekette yaÅŸayan babasının fakir ve hasta olduÄŸunu, ameliyat için bir miktar paraya ihtiyaç duyduklarını söylemiÅŸti.

Jonny Pettersson (53) adlı bir Ä°sveçlinin baÅŸlattığı ve sosyal medyada yoÄŸun ilgi gören yardım kampanyasının Samir ve hasta babasını kurtarmak için düzenlendiÄŸi belirtildi. 

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.