Sosyal Medya

Dünya

Teröristbaşı Netanyahu: Derhal Tükiye'yi terk edin!

Terörist İsrail hükümeti vatandaşlarını aralarında Türkiye'nin de bulunduğu 40 bölgeye seyahat etmemeleri konusunda uyardı.



Terörist Ä°srail hükümetine baÄŸlı "Terörle Mücadele Ofisi"(!)nden yapılan yazılı açıklamada, yaklaÅŸan bayramlar ve özel günler nedeniyle tatil için yurt dışına gitmeyi planlayan Ä°srail vatandaÅŸları 40 bölgeye seyahat etmemeleri konusunda ikaz edildi.

SALDIRILARIN YOÄžUNLAÅžTIÄžI Ä°DDÄ°A EDÄ°LDÄ°

''Yahudiler için önemli bayramlarında ve özel günlerde yurt dışında Ä°srail vatandaÅŸlarına ya da Dünyanın farklı ülkelerinde yaÅŸayan Yahudilere yönelik saldırıların yoÄŸunlaÅŸtığı'' öne sürüldü.

Belçika, Kanada, Avustralya, Fransa ve Danimarka'daki son saldırıların,Irak'ta ve Suriye'deki savaÅŸa katılanların Batılı ve Yahudi hedeflere karşı yeni saldırıları düzenleyebileceÄŸi endiÅŸesi oluÅŸturduÄŸu ileri sürüldü.

'DERHAL O ÜLKELERDEN AYRILIN'

Açıklamada, ''Ä°ran ve Hizbullah liderliÄŸindeki evrensel terör hala tüm dünyada Ä°srail hedeflerini ve Yahudi hedefleri tehdit ediyor'' denildi.

Yapılan uyarıya iliÅŸkin "somut deliller olduÄŸu" iddia edilen açıklamada, seyahat uyası yapılan 40 bölge ÅŸöyle sıralandı:

"Türkiye, Suriye, Irak, Ä°ran, Lübnan, Yemen, Suudi arabistan, Afganistan, Libya, Sudan, Somali, Burkina Faso, Endonezya, FildiÅŸi Sahili, Malezya, Mali, Moritanya, Mısır,Pakistan, Togo, Cezayir, Cibuti, Tunus, Bahreyn, Filipinler'in güneyi, Ürdün, Kuveyt, Katar, BirleÅŸik Arap Emirlikleri, Azerbaycan, Fas, Umman,Tayland'ın güneyi, Kenya, Nijerya, Hindistan'ın güneyi, Senegal'in doÄŸusu, Nijer'in kuzeyi, Çeçenistan, KeÅŸmir"

Açıklamada ayrıca, söz konusu ülke ve bölgelerde bulunan Ä°sraillilerin derhal buralardan ayrılmaları tavsiye edildi.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.