Sosyal Medya

Güncel

Bahçeli'ye göre Ak Parti PKK'dan daha tehlikeli

MHP Genel Başkanı Bahçeli, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Ak Parti'nin PKK'dan daha tehlikeli olduğunu savundu



MHP Genel BaÅŸkanı Devlet Bahçeli, yaklaÅŸan Newroz kutlamaları ve çözüm süreci ile ilgili olarak, "ErdoÄŸan ve AKP hükümeti milli güvenliÄŸimiz için PKK kadar tehlikelidir. Uyarıyorum herkes ayağını denk alsın, sabrımız yanlış anlaşılmasın. Nevruz’da Türkiye yeniden dirilecek yüklerinden kurtulacaktır" dedi.

Devlet Bahçeli'nin düzelediÄŸi basın toplantısında yaptığı açıklamaların satır baÅŸları ÅŸöyle: Kendi kariyer planlamasından baÅŸka gözü bir ÅŸey görmeyen ErdoÄŸan, Türkiye’ye dolar ÅŸoku yaÅŸatmıştır. Doların artışına raÄŸmen Åžubat ayında ihracat yüzde 13 azalmıştır. Orta vadeli program mart ayı dolmadan çökmüÅŸtür. AKP’nin ekonomi planları yırtılmıştır. AğırlaÅŸan sefalet ÅŸartları alarm zilleri çalmaktadır. AKP’nin ekonomi politikaları vatandaşımızı periÅŸan etmiÅŸtir.  ErdoÄŸan’ın dengesiz ve densiz açıklamaları Türkiye ekonomisini yoÄŸun bakıma sokmuÅŸtur. Kazanan faizciler, rantiyeciler, döviz stokçularıdır. Kazanan dolar milyarderi ErdoÄŸan, sevinen hırsız çetesidir. Dünyada petrol fiyatları düÅŸerken ülkemizde düzenleme adı altında fatura kabarmıştır.

"TÜRKÄ°YE ŞİRKET DEĞİLDÄ°R"

"Türk devleti iÅŸletme, ÅŸirket, holding deÄŸildir. Türk devlet geleneÄŸinde kârı odak alan A.Åž. özelliÄŸi de yoktur olmamıştır. Devlet, ÅŸirket gibi yönetilmeyecektir. ErdoÄŸan dilinin ucuna ne geldiyse fütursuzca söylemektedir. ErdoÄŸan sonunda içindeki derdi de söylemiÅŸtir. KonuÅŸma yapan bu ÅŸahıs ''Bir A.Åž. nasıl yönetiliyorsa Türkiye de öyle yönetilmelidir'' demiÅŸtir.ErdoÄŸan ya ruhen iflah olmaz bir hastalığın pençesindedir ya da aklını mantığını yemiÅŸ bitirmiÅŸtir."

DAVUTOÄžLU'NA ELEÅžTÄ°RÄ°LER

"Çelimsiz ve çeyrek BaÅŸbakan siyasi ve ekonomik göstergeleri tersine çevirmek için muazzam bir Türkiye karşıtı kampanya olduÄŸuna dikkat çekmek istemektedir. Madem Türkiye karşıtı kampanya varsa DavutoÄŸlu apar topar ABD hükümetinin haberi bile olmadan New York’a neden gitmiÅŸtir. BaÅŸbakan beyhude yere çabalamaktadır, çünkü inandırıcılığı sıfırdır."

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.