Sosyal Medya

Dünya

Davasına bakılmayan başörtülü kadından dünyaya ders!

Hakimin davasına bakmadığı başörtülü Kanadalı Rania El-Alloul 52 bin dolarlık bağışı reddetti.



Kanada'nın Quebec eyaletinde, hakimin baÅŸörtüsünü çıkartmadığı için davasına bakmadığı Rania El-Alloul isimli Filistin asıllı Kanadalı kadın, toplanan yardım parasını reddetti.

El-Alloul, paranın, insan hak ve özgürlüklerinin geliÅŸtirilmesine yönelik çalışmalarda kullanılmasının daha doÄŸru olacağını ifade ederek yardım parasını almadı.

52 BÄ°N DOLAR BAÄžIÅž TOPLANDI

OÄŸlunun, ehliyetsiz kullandığı için polis tarafından el konulan aracını teslim almak üzere gittiÄŸi Quebec Eyalet Mahkemesi'nde Hakim Eliana Marengo tarafından baÅŸörtülü olduÄŸu için davasına bakılmayan Rania El-Alloul'a, www.gofundme.com isimli bağış sitesinde hesap açılmıştı. Rania El-Aloul'u tanımayan Numan Ahmed ve Rayan Rafad isimli iki arkadaÅŸ tarafından ''Rania El-Alloul Ä°çin Araba Alalım'' (Buy a car for Rania El-Alloul) baÅŸlığı ile 27 Åžubat'ta açılan yardım kampanyasında, 52 bin Kanada Doları (yaklaşık 104 bin TL) para toplandı.

BENİM ULAŞMAK İSTEDİĞİM ŞEY, ADALET VE EŞİTLİK

Kampanyanın düzenlendiÄŸi internet sitesinden, destekçilerine teÅŸekkür eden Rania El-Alloul, dünyanın dört bir tarafından insanların, adalet ve eÅŸitlik arayarak Kanada'ya geldiklerini söyledi. 
Kaynak : AA 

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.