Sosyal Medya

Güncel

Cumhurbaşkanlığı'ndan flaş açıklama!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Yardımcısı Ali Babacan ve Merkez Bankası Başkanı Erdem Başçı'yı kabul etti.



CumhurbaÅŸkanlığı'ndan da yazılı bir açıklama yapıldı.

Açıklamada ÅŸöyle denildi:

"CumhurbaÅŸkanımız Sayın Recep Tayyip ErdoÄŸan, bugün CumhurbaÅŸkanlığı Sarayı’nda BaÅŸbakan Yardımcısı Sayın Ali Babacan ve Merkez Bankası BaÅŸkanı Sayın Erdem BaÅŸçı’yı kabul etmiÅŸ ve ekonomik geliÅŸmelerle ilgili bilgi almıştır. Bu çerçevede, CumhurbaÅŸkanlığı BaÅŸdanışmanlarından YiÄŸit Bulut ve Cemil Ertem’in de hazır bulundukları görüÅŸmede, küresel piyasalardaki geliÅŸmeler ve bunların etkileri deÄŸerlendirilmiÅŸtir.

Türkiye’de ekonominin temellerinin son derece saÄŸlam olduÄŸuna iÅŸaret edilen görüÅŸmede, güçlü ve dengeli büyüme hedefleri doÄŸrultusunda uygulanmakta olan politikalar, Sayın CumhurbaÅŸkanımızın faiz ve üretime yönelik hassasiyetleri üzerinde durulmuÅŸtur.

2023 VURGUSU

Türkiye’nin 2023 hedefleri doÄŸrultusunda mevcut güven ve istikrar ortamının titizlikle muhafaza edilmesi gerektiÄŸinin altı çizilmiÅŸtir.

Tüm ekonomik birimler tarafından, sürecin yakından izlendiÄŸi, gerekli tedbirlerin alınmakta olduÄŸu ifade edilmiÅŸtir."

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.