Sosyal Medya

YaÅŸam

Kar geri geliyor!

İstanbul'da sıcaklıklar iyice düştü hava durumu buz gibi. Meteoroloji raporlarına göre akşam saatlerinde sağanak yağış bastıracak.



Birkaç gündür Ä°stanbul'u etkisi altına alan soÄŸuk ve yağışlı hava yeni haftada da etkili. Güne soÄŸuk ve yer yer karla karışık yaÄŸmur ile baÅŸlayan Ä°stanbulluları hafta boyunca soÄŸuk hava bekliyor. Hava durumu raporlarına göre yüksek yerlerde yer yer karla karışık yaÄŸmur görülebilir. Bugün en yüksek sıcaklık deÄŸeri ise 10 derece olarak ölçülecek.

Meteoroloji Genel MüdürlüÄŸü'nce yapılan son deÄŸerlendirmelere göre, Türkiye'nin batı kesimlerinin çok bulutlu, Marmara'nın batısı ve Kıyı Ege ile Ä°stanbul, Yalova, Bursa, Manisa ve UÅŸak çevrelerinin aralıklı saÄŸanak ve yer yer gök gürültülü saÄŸanak yağışlı, diÄŸer yerlerin parçalı ve az bulutlu geçeceÄŸi tahmin ediliyor.

DOÄžU'DA KAR VAR

Sıcaklıklar ülke genelinde düÅŸük seviyede seyrederken DoÄŸu bölgelerde ve yüksek yerlerde karla karışık yaÄŸmur bekleniyor.

ÇarÅŸamba gününden itibaren yüksek kesimlerde karla karışık yaÄŸmur görülecek.

Ä°STANBUL'DA HAVA DURUMU NASIL?

Parçalı ve çok bulutlu, Trakya aralıklı, Ä°stanbul ve Yalova çevrelerinin ise akÅŸam saatlerinden itibaren aralıklı yaÄŸmur ve saÄŸanak yağışlı geçeceÄŸi tahmin ediliyor. Önemli bir deÄŸiÅŸiklik beklenmiyor.

YURT GENELÄ°NDE HAVA NASIL OLACAK?

Rüzgarın; Kuzey ve KuzeydoÄŸu yönlerden kuvvetli olarak (40-50 km/saat) esmesi bekleniyor. Yapılan son deÄŸerlendirmelere göre; Ülkemizin batı kesimlerinin çok bulutlu, Marmara'nın batısı ve Kıyı Ege ile Ä°stanbul, Yalova, Bursa, Manisa ve UÅŸak çevrelerinin aralıklı saÄŸanak ve yer yer gök gürültülü saÄŸanak yağışlı, diÄŸer yerlerin parçalı ve az bulutlu geçeceÄŸi tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde doÄŸu kesimlerde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor. Hava sıcaklığı önemli bir deÄŸiÅŸiklik olmayacağı tahmin ediliyor.

Genellikle güney yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Marmara, Kuzey Ege ve Batı Karadeniz kıyılarında kuzeydoÄŸu yönlerden kuvvetli olarak (30-50 km/saat) esmesi bekleniyor.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.