Sosyal Medya

Dünya

Yakalanmasa Obama'yı öldürecekti!

ABD'de 14 Ocak'ta boru bombasıyla ilgili araştırmalar yaptığı sırada FBI ajanları tarafından yakalanan Christopher Cornell, canlı yayına bağlanarak, 'Yakalanmasaydım silahımı alır, Obama'nın kafasına dayar ve tetiği çekerdim' dedi.



Boru bombasının nasıl yapıldığını araÅŸtırdığı sırada FBI tarafından yakalanan Christopher Cornell, tutuklu bulunduÄŸu cezaevinden bir televizyon programına baÄŸlandı. 

ABD Kongre Binası'na saldırı düzenleyip meclis üyelerini öldürme planları yapmakla suçlanan 20 yaşındaki Cornell, "FBI ajanları tarafından yakalanmasaydım Kongre Binası ve Ä°srail ElçiliÄŸi'ne boru bombası yerleÅŸtirirdim" dedi.

"SÄ°LAHI OBAMA'NIN KAFASINA DAYAR"

Hürriyet 'te yer alan habere göre, söz konusu planın IŞİD tarafından tertiplendiÄŸini söyleyen Cornell, sözlerine ÅŸu açıklamalarla devam etti: "Ne yapardım? Silahımı alır, Obama'nın kafasına dayar ve tetiÄŸi çekerdim. Sonrasında kurÅŸunları Senato ve Temsilciler Meclisi üyelerine boÅŸaltırdım. Biz Müslümanlara savaÅŸ açan ve kanımızı döken 'kafir'lerle dolu Ä°srail ElçiliÄŸi ve baÅŸkaca binalara saldırırdım."



ABD'nin Ohio eyaletinde yaÅŸadığı belirtilen Cornell, 14 Ocak'ta boru bombasıyla ilgili araÅŸtırmalar yapıp, tüfek ve cephanelik satın aldıktan sonra eylemini gerçekleÅŸtirmek üzere Washington'a gitme planları yaptığı sırada FBI ajanları tarafından yakalanmıştı.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.