Sosyal Medya

Güncel

İngiltere Türkiye'ye polis gönderilmesini tartışıyor!

İngiltere, Türkiye üzerinden Suriye’ye geçerek IŞİD’e katılan İngilizlerin önünü almak için çare arayışına girdi. Öneri ise çok tartışılacak cinsten...



Ä°çiÅŸleri Bakanlığı SeçilmiÅŸ Komitesi,“Ä°stanbul’daki havalimanlarına Ä°ngiliz polisi yerleÅŸtirilmeli” önerisinde bulundu.
 
Londralı üç kızın Suriye'de IŞİD'e katılmak üzereTürkiye'ye gelmesi, Ä°ngiltere'yi harekete geçirdi. 
 
Ä°çiÅŸleri Bakanlığı SeçilmiÅŸ Komitesi, vatandaÅŸlarının IŞİD'e katılmak üzere ilk durak olarak geldikleri belirtilen Ä°stanbul'da, havalimanlarına ‘polis dedektifleri’ yerleÅŸtirilmesi önerisinde bulundu. 

IŞİD'E KATILDIÄžI Ä°DDÄ°A EDÄ°LEN 3 KIZIN Ä°STANBUL'DAKÄ° GÖRÜNTÜLERÄ° ÇIKTI
 
Daily Mail'in haberine göre; Komite BaÅŸkanı Milletvekili Keith Vaz, gerekçe olarak artan sayıda radikal dincinin Suriye'ye geçmek için Ä°stanbul'u köprü olarak kullanmasını gösterdi. 
 
Ä°çiÅŸleri Bakanı Theresa May, Avam Kamarası’nda milletvekillerine yaptığı konuÅŸmada; IŞİD'e katılmak üzere yola çıkan erkeklerin yanı sıra kadın sayısındaki artış nedeniyle güvenlik önlemlerinin artırılması için Türk havayolu ÅŸirketleriyle görüÅŸme halinde olduklarını söyledi. May, Keith Vaz'ın Ä°stanbul'a Ä°ngiliz polisi yerleÅŸtirilmesi çaÄŸrısına iliÅŸkin ise "çok dikkatle deÄŸerlendirilmeli" yorumunda bulundu. 

 


KAYNAK: Hürriyet 

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.