Sosyal Medya

Güncel

Feyzioğlu, PKK'nın silah bırakmasına olumlu yaklaşmadı

Feyzioğlu, "Bilmediğimiz bir konuda bir karanlığın içerisinde ilerlemek istemiyoruz. 77 milyonu bir karanlık tünelde kim götürüyor, rehberimiz kimdir? Bunu bilmeden olumlu yorumlar yapmakta tereddütlü davranıyorum" dedi.



Manisa Toplumsal Dayanışma ve Kültür DerneÄŸi tarafından Manisa BüyükÅŸehir Belediyesi Kültür Sitesi Lale Salonunda düzenlenen “1 Mart Tezkeresi ve Türkiye’de Hukuk ve Demokrasi” söyleÅŸisine katılmak üzere Manisa’ya gelen Türkiye Barolar BirliÄŸi BaÅŸkanı Prof. Dr. Metin FeyzioÄŸlu, söyleÅŸi öncesi basın mensuplarının sorularını cevaplandırdı.

Türkiye’de hukukun dış politika ile çok fazla iç içe yürüdüÄŸünü belirten FeyzioÄŸlu, gerçekleÅŸtireceÄŸi söyleÅŸide konuÅŸacaklarını ÅŸöyle özetledi:

“Dış politikadaki geliÅŸmeler Türkiye’nin rejimini etkiliyor. Türkiye’nin hukuk sistemini etkiliyor bunları konuÅŸacağız hep birlikte. OrtadoÄŸu’nun sınırlarının deÄŸiÅŸmesi, emperyal devletlerin bir takım menfaatleri uÄŸruna yeni yapılandırmalar, Türkiye’de de rejimi zorluyor. Bunları konuÅŸacağız.

Kaynak : Ä°HA 

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.