Sosyal Medya

Güncel

Emine Ãœlker Tarhan'a dinleyici ÅŸoku!

Emine Ülker Tarhan, partisinin il başkanlığının açılış töreni, çeşitli ziyaret ve temaslar için 3 günlük bir programla Antalya'ya geldi.



Anadolu Partisi Genel BaÅŸkanı Emine Ülker Tarhan, "Ä°ktidar sarhoÅŸluÄŸu insanlara yanlış yaptırır. Bir süre sonra iktidar da sızıp kalacak gibi davranıyor. Umarım sızıp kaldıklarını, düÅŸtüklerini hep beraber göreceÄŸiz" dedi.

HAKAN FÄ°DAN SÖZLERÄ° DÄ°KKAT ÇEKTÄ°

CHP'ye de yüklenen Tarhan, "18 yıldır oylar bölünmedi de ne oldu? Sayın Kemal KılıçdaroÄŸlu, daha seçimler sonuçlanmadan, daha aday olmadan Hakan Fidan'ı baÅŸbakan ilan etti. Böyle bir muhalefet olabilir mi? Biz kendi yolumuzu çizdik ve devam ediyoruz" 
Tarhan, Antalya'da partisinin Ä°l BaÅŸkanı Talip Küner tarafından aynı zamanda partinin sembolü günebakan çiçekleriyle karşılandı. Ä°lk olarak partisinin il baÅŸkanlığı açılış törenine katılan Tarhan, ortaya yıldırım gibi çıktıklarını söyledi. Tarhan, "Bir ÅŸaÅŸkınlık yarattık. Bu Türkiye'nin kazanmasının müjdecisiydi, öyle görüldü. Dalga dalga Türkiye'nin her yerine yayılıyoruz" dedi.
KendiliÄŸinden bir halk hareketi olarak partisinin 3 ay gibi bir sürede mucizeyi gerçekleÅŸtirdiÄŸini anlatan Tarhan, bu baÅŸarının altında Türkiye'de dürüst, çalışkan ve yaratıcı sonuç alıcı politika ve politikacılara ihtiyacın olduÄŸunu söyledi. 

YALANLAR DÄ°ZÄ°SÄ°

Türkiye'nin yıpranmış iktidarının yalanlar dizisiyle baÅŸ baÅŸa olduÄŸunu savunan Tarhan, ÅŸunları söyledi:

"Yalanlar üzerine kurulu bir iktidar ve yalanlar üzerine kurulu bir muhalefetle karşı karşıyayız. Ama toplum olarak yaÅŸadığımız bir gerçek, ÅŸiddet, nefret ve kutuplaÅŸma bu ülkede yaygınlaşıyor, yerleÅŸiyor. Ä°ktidar ÅŸiddetin önüne geçmek istemiyor.

Üniversitelerdeki, sokaklardaki ÅŸiddetin önüne geçmek istemiyor, çünkü oradan nemalanıyor, oradan güç alıyor. Buna dayanarak yeniden tek başına iktidar olmak istiyorlar. Ama bundan o kadar emin olmadığı son dönemde yaÅŸadığımız telaÅŸlarından belli. Ä°ç Güvenlik paketiyle bir korku yaÅŸadıklarını görüyoruz. Sürekli de yanlış yaptıklarını görüyoruz. 'Ä°ktidar sarhoÅŸluÄŸu insanlara yanlış yaptırır' derler ya, gerçekten sarhoÅŸlar yolda yalpalayarak gider, doÄŸru dürüst düz gidemezler. Bir süre sonra iktidar da sızıp kalacak gibi davranıyor. Umarım sızıp kaldıklarını, düÅŸtüklerini hep beraber göreceÄŸiz."

BOÅž KONUÅžAN MUHALEFET

Meclisteki muhalefet partilerini 'boÅŸ' konuÅŸmakla itham eden Tarhan, "Bu beceriksiz muhalefete yeter demek için herkes bizimle olacak" dedi. Meclisi 4'lü koalisyon olarak nitelendiren Tarhan, mevcut meclisin sürekli birbirini besleyen ve aynı döngünün hüküm sürdüÄŸü bir yapı olduÄŸunu söyledi, "Aynı tas aynı hamam. Kavgalar ediliyor, göstermelik muhalefet yapılıyor" iddiasında bulundu.

SEMT PAZARINDA GÜNDEM CHP'YDÄ°

Anadolu Partisi Genel BaÅŸkanı Tarhan, il binasının açılışının ardından, parti otobüsüyle ÅŸehir turu attı. Sonrasında Uncalı Kent Mezarlığı'ndaki ÅŸehitliÄŸi ziyaret eden Tarhan, ÅŸehitliklere çiçek bıraktı, oÄŸulları için dua okuyan ailelere baÅŸsaÄŸlığı dileÄŸinde bulundu. Tarhan, ÅŸehitlik ziyaretinin ardından Altınkum semt pazarına geçti. Pazarda Emine Ülker Tarhan'ı gören Antalyalıların gündeminde CHP vardı. Tarhan, solun oylarının bölüneceÄŸine yönelik endiÅŸelere, "18 yıldır oylar bölünmedi de ne oldu? Sayın Kemal KılıçdaroÄŸlu, daha seçimler sonuçlanmadan, daha aday olmadan Hakan Fidan'ı baÅŸbakan ilan etti. Böyle bir muhalefet olabilir mi? Biz kendi yolumuzu çizdik ve devam ediyoruz"karşılığını verdi. 

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.