Sosyal Medya

Güncel

Bahçeli: MHP'yi sokağa çekme planları boşa

MHP Genel Başkanı Bahçeli, üniversitelerde PKK provokasyonlarının bulunduğunu savundu. Bahçeli, MHP'nin sokağa çekilmek istendiğini, ancak boşa çaba harcandığını belirtti



MHP Genel BaÅŸkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısındaki konuÅŸmasında Ege Üniversitesi'ndeki öÄŸrenci olaylarına deÄŸindi. Bahçeli, üniversitelerde PKK provokasyonlarının bulunduÄŸunu savundu. Bahçeli, üniversite rektörünün istifasını istedi.

Bahçeli, MHP'nin sokaÄŸa çekmek için planlar yapanların, planlarının tutmayacağını söyledi.

CumhurbaÅŸkanı ErdoÄŸan ve BaÅŸbakan DavutoÄŸlu'na da seslenen Bahçeli, sessiz kalmalarına tepki gösterdi.

Ä°ÅŸte Bahçeli’nin konuÅŸmasından satır baÅŸları:

HOCALI ÅžEHÄ°TLERÄ° Ä°ÇÄ°N RAHMET

Geçen yıl Ermeni diasporasına özür mektubu yazan ÅŸahıs cumhurbaÅŸkanlığı koltuÄŸundadır. ErdoÄŸan Ermenistan devlet baÅŸkanını ülkemize 24 Nisan’da çağırmasına raÄŸmen reddedilmiÅŸtir. ErdoÄŸan ve zihniyeti Türkiye’ye ÅŸaşı bakmaktadır. Mazideki acılar hala dinmemiÅŸken Ermenilerin topraklarımızla ilgili talepleri belliyken ErdoÄŸan neyin peÅŸinde koÅŸmaktadır.

Hocalı’da ÅŸehit edilen tüm soydaÅŸlarımıza, Ermeni çetelerinin saldırıları ile hayatını kaybetmiÅŸ tüm mazlumlara Allah’tan rahmet diliyorum.

FIRAT YILMAZ ÇAKIROÄžLU'NUN ÖLDÜRÜLMESÄ°

GeçtiÄŸimiz Cuma günü Ege Üniversitesi’nden gelen acı ile kahrolduk. Fırat Yılmaz ÇakıroÄŸlu hainlerin saldırışa uÄŸradı. Duygularımı ifade etmek için cümleler yetersizdir. DüÅŸünüyorum da ne çok ölüyor ne çok üzülüyoruz. 46 yıldır tabutlar omuzlardan inmiyor.

FAKÜLTE KORÄ°DORLARI KANDÄ°L'Ä°N MAÄžARALARI GÄ°BÄ°

Biz ÅŸehitler ölmez vatan bölünmez demeyi sürdüreceÄŸiz. Ege Üniversitesi Ä°zmir’dedir ve Ä°zmir ülkenin en büyük üçüncü ÅŸehridir. Üniversite yönetimi uyumuÅŸtur. Fakülte koridorları Kandil’deki maÄŸaralar gibidir. Fırat evladımı ÅŸehit eden katil bu eylemi herkesin gözü önünde yapmıştır.

FIRAT ÇAKIROÄžLU ÖLÜME TERK EDÄ°LDÄ°

45 dakika ambulans gelmemiÅŸtir. Kimse ilk yardımda bulunmamış bulunmaya çalışanlar da güvenlik çemberini aÅŸamamıştır. Evladımızı göz göre göre ölüm terk edilmiÅŸtir. Üniversite rektörü ne iÅŸ yapmaktadır. KoltuÄŸunda oturmayı onursuzca sürdürecek midir?

ACÄ°Z BAÅžBAKAN VE SÜNEPE HÜKÜMET

DaÄŸ eÄŸitiminden geçmiÅŸ bölümü militanların kanlı eylemi yaÅŸanmıştır. Gerçekleri saptırmak kimseye hele ki rektöre ve bilim insanları kimseye fayda saÄŸlamayacaktır. Durum medyada karşıt görüÅŸlü öÄŸrencilerin çatışması olarak yer almıştır. Üniversitelerde karşıt görüÅŸlülerin deÄŸil PKK’lıların provokasyonu vardır bunun da sorumlusu aciz BaÅŸbakan ve sünepe hükümetidir. Teröristler ne zamandan beri fikir sahibi olmuÅŸtur.

YANAÄžI OKÅžANAN CANÄ°LER VATANINI SEVEN GENCÄ°MÄ°ZE KIYDI

Kimse sabrımızla daha fazla oynamayı aklından geçirmemelidir. Ä°zmir’de sadece Fırat’a deÄŸil Türk gençliÄŸine saldırılmıştır. Pazarlık masalarında yanağı okÅŸanan caniler Ä°zmir’de vatanı sevmekten baÅŸka suçu olmayan gencimize kıymıştır.

MHP’YÄ° SOKAÄžA ÇEKMEK Ä°ÇÄ°N PLAN VARSA

Milliyetçi hareketi sokaÄŸa çekmek için plan varsa bunu düÅŸünenlerin hesabı tutmayacaktır. Türk milleti tarih boyunca nice acılara katlanmıştır. Sevinçlerimi kadar hüzün ve kayıplarımız eksik olmamıştır. Türk milleti büyük bir ailedir. Türklük en temel mirasımızı en haklı gururumuzdur.

Siyasi sınırlar soydaÅŸlarımızla kurduÄŸumuzu gönül bağını zayıflatmamıştır.

Hafızamızda taşıdığımız her toprak parçası bizim için vatandır. Bizi diÄŸer siyasi akım ve aktörlerden ayıran vasfımız ÅŸüphesiz ki vatan kavramına yüklediÄŸimiz anlamda gizlidir.

1922 TARÄ°HÄ°NDEN BERÄ° Ä°LK KEZ

Türkiye 26 AÄŸustos 1922 tarihinden beri ilk kez geri çekilmiÅŸ ilk kez vatan bildiÄŸi toprakları geride bırakmıştır. AKP vatanımızın bir parçasını koparıp atmıştır. AKP hükümeti Süleyman Åžah türbesini arkasına bakmadan terk etmiÅŸtir. Vatan toprağı olarak tehdit edilen Süleyman Åžah türbesi yıllar sonra aniden yok sayılmıştır.

SÜLEYMAN ÅžAH'IN MANÄ°SA'DAN FARKI YOK

Sizin filminiz buysa biz ömür billah reklam izlemeye razıyız. 1931 tarihinde Mustafa Kemal’in emri ile elden geçirilmiÅŸ karakol haline getirilmiÅŸtir. Tamiri imkansız hale gelince nakil iÅŸlemi yapılmıştır. Bir kez daha söylüyorum Süleyman Åžah türbesi vatan toprağıdır. Ankara’dan Kayseri’den Manisa’dan farkı yoktur. Kaldı ki Recep Tayyip ErdoÄŸan baÅŸta olmak üzere AKP yöneticileri daha geçtiÄŸimiz yıl bu yönde açıklamalarda bulunmuÅŸtur.

Özel PaÅŸa’nın Süleyman Åžah’a nasıl yetiÅŸtiÄŸini herkes görmüÅŸtür… Madem Süleyman Åžah Türk vatanının ayrılmış parçasıdır kime sorarak vatandan vazgeçtiniz. Bunu tarihe nasıl anlatacaksınız. Millete nasıl izah edeceksiniz. OrtadoÄŸu’da bizden habersiz yaprak kıpırdamaz dilen DavutoÄŸlu vatan topraklarından kaçtığınızı görmüyor musunuz? ErdoÄŸan, ceddininiz kemiklerimi nakliye araçlarını yükleyip yüz üstü bıraktığınız, hala anlayıp piÅŸman olmayacak mısınız.

ÖZEL PAÅžA Ä°ÇÄ°N VATAN NEDÄ°R?

Büyük atamızın kemiklerini oradan buraya taşımak marifet olarak sunulmaktadır. Yarın Erzurum’u Diyarbakır’ı önüne gelene peÅŸkeÅŸ çekeceklerdir. Özel PaÅŸa senin için vatan nedir. Harbiye’de vatan konusun iÅŸlenirken dersi mi kırdın, okuldan mı kaçtın?

DavutoÄŸlu sana ne demeli. Stratejik derinliÄŸin çuvalına her ÅŸeyi koydun bir tek vatanı mı unuttun. Sayın ErdoÄŸan sana bir ÅŸey söylemek vakit kaybıdır. sen bu defteri çoktan kapattın.

AKP’nin lügatinde erkekliÄŸin 10’da 9’u kaçmak kalan kısmı da susmaktır. AKP bir taraftan bayrak indirirken diÄŸer tarafta bölücülerin kılavuzluÄŸunda bayrak dikmiÅŸtir. AKP’nin iÅŸbirlikçiliÄŸi resmilik kazanmıştır.

Vatan toprağını bombalayıp tarihe geçtiÄŸiler. Hakkımız varsa haram olsun. IŞİD’den kaçarken PKK’ya komÅŸu olmak neyin nesidir. Burada da sorun olursa nakil bu sefer nereye gerçekleÅŸecek. IŞİD kimdir ki hükümet kaçmaktadır. Åžam yönetimi misilleme yaparsa hükümet bununla nasıl baÅŸa çıkacaktır. Toprak bırakacaksak milli mücadeleyi neden verdik?

Ä°Ç GÜVENLÄ°K PAKETÄ°

Benzerlerine UzakdoÄŸu parlamentolarında görmeye alışkın olduÄŸumuz ÅŸiddet sahneleri TBMM’de yaÅŸanmaktadır. Meclis’in itibarı ayaklar altına alınmıştır. AKP her türlü uzlaÅŸma ve diyaloÄŸa kapalıdır. Elbette iç güvenlik paketinde evet dediÄŸimiz maddeler vardır. Vali, kaymakam ve polislere hakim ve savcılara ait yetkilerle donatmalar keyfidir ve güvenlikle alakası yoktur. Molotofa, bonzaiye ve her türlü ÅŸiddet aracına karşıyız. Bizi HDP ile birlikte göstermeye çalışmaktadırlar. HDP’nin kuyruÄŸuna kimlerin takıldığı ortadadır.

SÜMEYYE ERDOÄžAN'A SUÄ°KAST Ä°DDÄ°ASI

ErdoÄŸan’ın kızını suikast iddiası çarÅŸaf çarÅŸaf yayınlanmıştr. Kızına siyaset yaptıracaksa bu kadar mide bulandıran yollara sapmasına gerek yoktur. Sosyal medyadaki malum isimle meydanlardan seslenecek kadar gözü dönmüÅŸtür. Bu ikili arasına girmek bize düÅŸmeyecektir. Kendi aralarında halletmeleri en uygunudur. ErdoÄŸan sen bu kadar delikanlıysa 17 Aralık operasyonunu ve oÄŸlunun eritemediÄŸi serveti açıkla da görelim. Delikanlıysan PKK’ya ne önerdin söyle. YiÄŸitsen Musul’da rehin alanına vatandaÅŸlarımıza karşı IŞİD’e ne önerdin. AKP’yi kim kurdundu açıkla.

 

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.