Sosyal Medya

Güncel

İHH Başkanı Bülent Yıldırım'dan İsrail'e mesaj

İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı Genel Başkanı Bülent Yıldırım, 'İsrail ile mücadele ediyoruz ve Allah'ın izniyle etmeye devam edeceğiz' dedi.



AA'da yer alan habere göre; Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO) dinlenme tesislerinde iÅŸ adamlarıyla bir araya gelen Yıldırım, kendilerinin siyonizm için bir tehdit olduÄŸunu ifade etti.

Bütün zalimlere karşı tehdit olmaya devam edeceklerini belirten Yıldırım, ÅŸöyle konuÅŸtu:

"Ä°srail ile mücadele ediyoruz ve Allah'ın izniyle etmeye devam edeceÄŸiz. Bütün zalimlere karşı bunu sürdüreceÄŸiz. Peki gücümüz nedir. Gücümüz doÄŸruluktur. Sözünde, iÅŸinde ve amelinde doÄŸru olmaktır. Allah'ın nazarında doÄŸru olunmalıdır. Ayak oyunlarına girmezseniz, aranızda muhalefete düÅŸmezseniz, sadece Allah'tan korkarsanız hiçbir ÅŸey olmaz."

Ä°ÅŸ adamlarına yardım yapmaları konusunda çaÄŸrıda bulunan Yıldırım, Müslümanların vermeyi öÄŸrendiÄŸi takdirde Filistin ve DoÄŸu Türkistan'ın kurtulacağını dile getirdi.

Yıldırım, Mavi Marmara saldırısında hayatını kaybeden Adıyamanlı Fahri Yaldız adına kentte öÄŸrenci yurdu yapacaklarını sözlerine ekledi. 

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.