Sosyal Medya

Güncel

Üniversite karıştı: Ölü ve yaralılar var

Ege Üniversitesi Kampüsü'nde karşıt görüşlü öğrenci grubu arasında çıkan kavgada bir öğrenci hayatını kaybederken, biri ağır yaralandı.



Ege Üniversitesi Kampüsü’nde, karşıt görüÅŸlü öÄŸrenci grubu arasında, iddiaya göre 2 gündür gerginlik yaÅŸanıyordu. Bugün akÅŸam saatlerinde gerginliÄŸin büyümesi üzerine kavga baÅŸladı. Yaklaşık 300 öÄŸrencinin karıştığı kavgada, bıçak, sopa ve taÅŸ kullanıldı. 

Kavga sırasında 2 öÄŸrenci bıçakla ağır yaralanırken, çok sayıda öÄŸrenci de hafif ÅŸekilde yaralandı. Durumun bildirilmesi üzerine kampüse çok sayıda ambulans yönlendirilirken, çevik kuvvet polis ekipleri kampüse girerek olaya müdahale edip grubu ayırdı. Ağır yaralılar olay yerindeki ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı.

Ege Üniversitesi Hastanesi’nde tedavi altına alınan Fırat Yılmaz ÇakıroÄŸlu, yapılan tüm müdahaleye raÄŸmen kurtarılamadı. Ağır yaralı Nurullah S.'nin ise tedavisinin Tepecik EÄŸitim ve AraÅŸtırma Hastanesi’nde devam ettiÄŸi, hayati tehlikesinin bulunduÄŸu öÄŸrenildi. Kampüs içerisindeki gerginlik polisin müdahalesi ile sonlanırken, hayatını kaybeden ÇakıroÄŸlu’nun arkadaÅŸları Ege Üniversitesi Acil önünde toplanmaya baÅŸladı.

TÄ°METÜRK

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.