Sosyal Medya

Güncel

CHP'nin 8 Haziran'da ilk işi gazetelere el koymakmış

CHP Genel Sekreteri Gürsel Tekin, "8-9 Haziran'da ilk işimiz bu kirli gazetelerin tamamına el koymak olacak" dedi



CHP Genel Sekreteri Gürsel Tekin, Ä°zmir'de düzenlediÄŸi basın toplantısında ''Åžimdi de KılıçdaroÄŸlu için yazıyorlar. KılıçdaroÄŸlu cam gibidir. 8-9 Haziran'da ilk iÅŸimiz bu kirli gazetelerin tamamına el koymak olacaktır'' dedi.

CHP Genel Sekreteri Gürsel Tekin, gazetecilerin CHP Milletvekili Umut Oran hakkında ortaya çıkan iddialarla ilgili  sorularına “Hepsi kirliliktir, bu kirliliklerin hesabını soracağız. Hele Umut Oran gibi bildiÄŸimiz bir kardeÅŸimizin bu kirli iÅŸlerde olmayacağını hepimizin bilmesi lazım. Bu pis iÅŸler tuzak iÅŸler hep bunların iÅŸleri olduÄŸu için zannediyorlar ki CHP’liler de bu iÅŸlerin içinde. CHP’liler bu iÅŸleri beceremez, CHP’liler çalma çırpma ve tuzak iÅŸleri beceremez” cevabını verdi. 

Ä°ÅŸte Gürsel Tekin'in açıklamaları: Åžimdi de KılıçdaroÄŸlu için yazıyorlar. KılıçdaroÄŸlu cam gibidir. Ama DavutoÄŸlu’na AKP’lilere bakın nedene bakarsanız bakın kirliliÄŸi görürsünüz.  8-9 Haziran'da ilk iÅŸimiz bu kirli gazetelerin tamamına el koymak olacaktır. Sadece el mi koyacağım, buna bulaÅŸmış bütün iÅŸ adamlarından hesabını soracağız. KonuÅŸulması gereken önemli meseleler var. IŞİD meselesi, Süleyman Åžah Türbesi tartışılması gerekirken bu tartışmaların önünü neyle keseceksiniz. Kirli gazetelerinizin baÅŸka haberleriyle keseceksiniz.

Dünya Bülteni

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.