Sosyal Medya

Güncel

Emniyet'ten flaş Ekrem Dumanlı açıklaması!

Operasyonda, Ekrem Dumanlı'nın kardeşinin gözaltına alındığı iddialarının gerçeği yansıtmadığı bildirildi.



Siirt merkezli 6 ilde emniyette ''paralel yapı'' iddialarına iliÅŸkin düzenlenen eÅŸ zamanlı operasyonda Ekrem Dumanlı’nın kardeÅŸinin gözaltına alındığı iddiasının gerçeÄŸi yansıtmadığını bildirildi.

Ajansların haberine göre; 
Siirt Emniyet MüdürlüÄŸünden yapılan açıklamada, 6 ilde eÅŸ zamanlı düzenlenen operasyonla ilgili bazı basın yayın organlarında farklı isim ve gözaltı sayılarına iliÅŸkin bilgilerin yer aldığı belirtilerek, ÅŸu ifadelere yer verildi:

"Terörle Mücadele Åžube MüdürlüÄŸünce 18 Åžubat 2015'te Siirt merkezli 6 ilde (Sakarya, Ä°zmir, Balıkesir, Mersin ve Elazığ) eÅŸ zamanlı olarak yapılan operasyonlarla ilgili bazı basın-yayın organlarında yayınlanan 'Ekrem Dumanlı’nın kardeÅŸi H. Dumanlı’nın da gözaltına alındığı' ÅŸeklindeki haberler gerçeÄŸi yansıtmamaktadır." 

Siirt Cumhuriyet BaÅŸsavcılığınca yürütülen soruÅŸturma kapsamında Mersin'de eski emniyet müdürü, Siirt'te emniyet amiri, komiser yardımcısı ve 4 polis, Sakarya'da bir polis, Balıkesir'in Erdek ile Elazığ'ın Kovancılar ilçelerinde ise birer komiser yardımcısı gözaltına alınmıştı.

Hakkında yakalama kararı bulunan Ä°zmir Emniyet MüdürlüÄŸünde görevli baÅŸkomiser ile Siirt'te görevli bir polisin yakalanması için çalışmalar devam ediyor. 

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.