Sosyal Medya

Güncel

Eşini bıçaklayıp cesedini parçaladı

İstanbul Üsküdar'da karısını bıçakladıktan sonra cesedini parçalara ayırdığını itiraf eden Tahir K, gözaltına alındı. Şişli'de ise bir kadın sevgilisi tarafından bıçaklanarak yaralandı.



 

Çengelköy Mahallesi Ordu Caddesi Sümer Sokak'ta oturan 43 yaşındaki Tahir K, ÇarÅŸamba günü polise giderek, 42 yaşındaki eÅŸi Kübra K'nin kaybolduÄŸu söyledi. 

Polis merkezine gelen Tahir K'nin aÄŸabeyi, yetkililere, kardeÅŸinin ruhsal sorunları olduÄŸunu ve zaman zaman bu tür ÅŸikayetlerde bulunduÄŸunu anlatarak, kardeÅŸini eve götürdü. Evin banyosunda kan izleri gören aÄŸabey, kardeÅŸiyle tekrar polis merkezine gitti.

Olayı anlatan Tahir K, 16 Åžubat Pazartesi akÅŸamı evde çay içerken kontrolünü kaybettiÄŸini ve mutfaktan aldığı bıçakla eÅŸini öldürdüÄŸünü itiraf etti. EÅŸini parçalara ayırdığını ifade eden Tahir K, daha sonra pazar arabasıyla parçaları çöpe attığını söyledi.

Bunun üzerine polis ekipleri, Tahir K. cesedin yerini tam olarak belirtemediÄŸi için Çengelköy'de geniÅŸ çaplı arama baÅŸlattı. 

Aramalar sonucunda Kübra K'nın cesedi, bir polis memurunun dikkati sonucu çöp konteynerinde bulundu. Olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmasının ardından ceset, Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

Gözaltına alınan Tahir K. ise Gayrettepe'deki AsayiÅŸ Åžube MüdürlüÄŸü'ne götürüldü.

17 yıllık evlik olan Tahir K'nin 11 yıldır ÅŸizofreni tedavisi gördüÄŸü ve 4 yıl önce malulen emekli olduÄŸu öÄŸrenildi. 

Sevgilisini bıçakladı, motosikletle kaçtı

ÅžiÅŸli'de bir kadın, tartıştığı sevgilisi tarafından bıçaklandı. Zanlı olay yerinden motosikletle kaçarken, hafif yaralanan kadın ambulansla hastaneye kaldırıldı.

 

AA
Yaralı kadın polislerin yardımıyla ambulansa taşındı.

 

Olay, saat 20.00 sıralarında Bozkurt Mahallesi'nde meydana geldi. EÅŸinden üç yıl önce boÅŸanan ve oÄŸlu ile birlikte yaÅŸayan Semra B, sevgilisiyle tartıştı. 

Semra B'nin evinde yaÅŸanan tartışmada sevgisi, genç kadını karnından bıçakladı. Åžüpheli olay yerinden motosikletle kaçarak kayıplara karıştı. 

Yaralı kadın olay yerine çaÄŸrılan ambulansla hastaneye kaldırıldı. 

Kaynak: Anadolu Ajansı, DHA

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.