Sosyal Medya

Güncel

Özgecan'ın katilinin amcasının oğlundan çarpıcı açıklama!

Aldattığı için boşanma davası açan eşine barışma teklifi edip “İşe başladım, düzeleceğim artık kendimi evime vereceğim” diyerek barışmayı teklif eden Özgecan'ın katili Suphi Altındöken, 4 yıl önce de babasını bıçaklamış.



Özgecan’ı vahÅŸice öldüren 26 yaşındaki Suphi Altındöken uyuÅŸturucu kullanıyor, sürekli eÅŸini dövüyor ve hakkındaki icra takiplerinden kaçmak için baÅŸka adreslerde kalıyor... 4 yıl önce de babasını bıçaklayan katil zanlısının amca çocukları; “Onunla aynı soyadını taşımak çok ağır” diyor.

26 yaşındaki katil zanlısı Suphi Altındöken’in anne babası 10 yıl önce boÅŸandı. Ä°lkokul mezunu Suphi babasıyla, kız kardeÅŸi ise annesiyle yaÅŸamaya baÅŸladı. Daha önce kuyumcu dükkânı bulunan ve ekonomik durumu oldukça iyi olan baba, iflas etti. Bunun üzerine Suphi parasız kaldı.

EŞİNÄ° DÖVDÜ, ALDATTI, AF DÄ°LEDÄ°

Ä°ÅŸsiz olan katil zanlısı, 4 yaşındaki oÄŸlunun annesi N. A.’yı dövmeye baÅŸladı. Bununla da yetinmedi genç kadını sürekli aldattı. Genç kadın da kocasına karşı “ÅŸiddet” gerekçesiyle boÅŸanma davası açtı. Suphi, Özgecan’a kıymadan 5 gün önce eÅŸinin yanına gidip, “Ä°ÅŸe baÅŸladım, düzeleceÄŸim artık kendimi evime vereceÄŸim” diyerek barışmayı teklif etti. N.A., boÅŸanma davasından vazgeçip kocasının yanına döndü. Ancak çift, kayıtlı oldukları Tarsus YeÅŸilyurt Mahalle Muhtarlığı sınırları içindeki evlerinde hiç kalmadı.

'KEÅžKE O KAZADA ÖLSEYDÄ°'

Art arda gelen icra takipleri nedeniyle ailesiyle birlikte baÅŸka evlerde kalan ve muhtarlık kayıtlarında iÅŸçi olarak yer alan Suphi’nin amca oÄŸlu Edip Altındöken,“Suphi’nin içi pis. GörüÅŸmüyoruz. Kazanılacak insanlar deÄŸiller. 3 yıl önce bir motosiklet kazası geçirmiÅŸti. KeÅŸke o kazada ölseydi” ÅŸeklinde konuÅŸuyor.

BABASINI DA BIÇAKLAMIÅž

Kuyumcu olan Altındöken, “Özgecan’a ve ailesine kendi kızımız gibi üzüldük. Aracılar vasıtasıyla, acılı aileye ‘Bu bir vahÅŸet’ diyerek taziyelerimizi ilettik. Suphi, daha önce babasını bıçakladı. Karısını dövüyordu. Hatta bir ara boÅŸandıklarını ardından da barıştıklarını duyduk. Ama görüÅŸmediÄŸimiz için bunları baÅŸkaları söylüyordu. Onunla aynı soyadını taşımak çok ağır” diyor. Altındöken’in motosiklet kazasında ağır yaralandığı ve 4 defa kalbinin durduÄŸu ÅŸokla çalıştırıldığı da anlatılanlar arasında. YeÅŸilyurt sakinleri ise Suphi’yi:“UyuÅŸturucu bağımlısıydı, psikopat bir yapısı vardı. Babasını bıçaklamıştı” diye anlatıyor. Özgecan’ın katil zanlısı Suphi’nin eÅŸinin daha önce sanayide çaycı ve temizlikçi olarak çalıştığı öÄŸrenildi. Ä°ÅŸyeri sahibi ile çalışanları, katil zanlısı Suphi’nin 22 Ocak günü görülen boÅŸanma davasında genç kadının son anda boÅŸanmaktan vazgeçtiÄŸini anlatarak, ”Bir gün iÅŸyerinde gözlerimizin önünde dövdü. Hatta ÅŸiddet suçundan yargılandı ve para cezası aldı. Kimi zaman eÅŸi N. yüzü gözü mor iÅŸe gelirdi” diyor.

AMCASI: BABASINI DA Ä°KÄ° KEZ BIÇAKLAMIÅžTI

Özgecan'ın katil zanlısı Suphi Altındöken'in amcası "Babasını da iki kez bıçaklamıştı." dedi.

Katil zanlısının amcası ise Suphi Altındöken'i suçlayarak ÅŸöyle konuÅŸtu:

"Kendisiyle görüÅŸmüyordum. Davranışları pek iyi deÄŸildi. Kavgacı tipliydi. Daha öncede vukuatları oldu. Babasını iki kere bıçakladı. Babasını 3-4 kere sopayla kovaladı birkaç kere dövdü. Adana otogarda babasını en az yarım saat sopayla kovaladı. Annesini dövdü hastanelik etti. Bacısını dövdü ve her ay bir olay çıkarırdı.

"KARISINA KÖTÜ DAVRANDIÄžINI BÄ°LÄ°YORUZ"

Polisler devamlı dükkana gelip onu sorardı. Biz de konuÅŸmadığımız ve nerde olduÄŸunu bilmediÄŸimiz için polislere yanıt veremiyorduk. Evli birde çocuÄŸu var. Karısına kötü davrandığını biliyoruz. Çünkü barışalı 4 ay oldu. Mutlaka babasını tehdit etmiÅŸtir babası böyle birÅŸey yapmıştır. Yoksa babası bunu yapacak bir insan deÄŸil. Kesinlikle ben diyorum babasını zorlamıştır tehdit etmiÅŸtir. Bıçak taşıdığını biliyorum ama silahta olabilir. Bıçak taşıdğını çok iyi biliyorum."

(Habertürk)

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.