Sosyal Medya

Dünya

Netanyahu'nun partisinden IŞİD'li reklam

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'nun geçtiğimiz haftalarda yayınlanan ve alay konusu olan reklam filminin ardından bir reklam daha yayınlandı. Netanyahu'nun partisi Likud, İsrail'deki genel seçimler öncesi IŞİD mensuplarının canlandırıldığı tanıtım filmi yayınladı.



Ä°srail BaÅŸbakanı Binyamin Netanyahu, 17 Mart’ta gerçekleÅŸtirilecek genel seçim kapsamında seçmenden oy istemek amacıyla bir tanıtım filmi yayınladı. Netanhu’nun lideri olduÄŸu Likud adlı siyasi parti tarafından hazırlanan tanıtım filminde, IŞİD mensubunu canlandıran kiÅŸiler yolda karşılaÅŸtıkları bir Ä°srail vatandaşına Kudüs’e nasıl gideceÄŸini soruyor. Araç içinde IŞİD mensuplarını karşısında gören Ä°srailli ÅŸaÅŸkın bir ÅŸekilde “Soldan git” yanıtını veriyor.

IŞİD mensuplarının kullandığı aracın üzerinde Ä°srail BaÅŸbakanı Netanyahu’nun sol kanat rakiplerine ait sloganın kullanıldığını belirten Ä°srailli iletiÅŸim uzmanları, klibin Ä°srail vatandaÅŸlarına, ”Sol taraf teröristlere teslim olmuÅŸtur. Ya biz ya da onlar” mesajını verdiÄŸini kaydetti.

Netanyahu, geçtiÄŸimiz haftalarda yayınlanan bir baÅŸka reklam filminde, bebek bakıcısı rolüne girmiÅŸ ve tepki toplamıştı. "Bebek katili, bebek bakıcısı oldu" ÅŸeklinde yorum alan Netanyahu'ya sosyal medyadadan tepki yaÄŸmıştı. 

TÄ°METÜRK

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.