Sosyal Medya

Güncel

'Sakallı' diye öldüreceklerdi...

İstanbul'da iki kişi eve bırakma bahanesiyle araca aldıkları 38 yaşındaki Ahmet Aktaş’ı ormanlık alana götürüp IŞİD üyesi diye öldüresiye dövdü. Saldırganlar, aldığı darbeler ile bayılan Aktaş’ı öldü zannedip bıraktılar



Ä°stanbul Sultangazi Esentepe Mahallesi’nde akraba ziyaretinden dönen 38 yaşındaki Ahmet AktaÅŸ, yaÄŸmurlu havada eve bırakma teklifini kabul ederek bindiÄŸi bir araçtaki kiÅŸilerce ormanlık alana götürülerek öldürülesiye dövüldü. Sakalından çekilip dakikalarca darp edilen Ahmet AktaÅŸ’ın kafası aldığı sopa darbeleriyle yarıldı.

BOÄžAZINI KESECEKLERDÄ°

Ayakları baÄŸlanan AktaÅŸ’ın boÄŸazını kesmek isteyen saldırganlar, bayılan AktaÅŸ’ı öldüÄŸünü düÅŸünerek ormanlık alanda bıraktı. Kendine gelince bir süpermarkete sığınan AktaÅŸ, tedavi altına alındı. Sakallı ve cübbeli vatandaÅŸlara yönelik üçüncü saldırının yaÅŸandığı bölgede vatandaÅŸlar tedirgin. Terörle Mücadele ekipleri saldırıyı kimlerin yaptığını araÅŸtırıyor.

Ä°NSAN OLAN BÖYLE ZULÜM YAPMAZ

Olay önceki hafta Pazar günü meydana geldi. Yanına bir araç yaklaÅŸan Ahmet AktaÅŸ, havanın yaÄŸmurlu olması nedeniyle kendisini eve bırakmayı teklif eden biri 40, diÄŸeri 25li yaÅŸlarda olan iki kiÅŸinin bulunduÄŸu araca bindi. Arabayı kullanan kiÅŸi diÄŸer arkadaşının evinin yakın olduÄŸunu ve önce onu bırakıp daha sonra AktaÅŸ’ın evinin istikametine gideceÄŸini söyleyerek Sekizevler isimli bölgedeki ormanlık alana saptı.

NAMAZI EVDE KILARSIN

Ä°tiraz ettiÄŸini, hatta yatsı ezanı okunması üzerine caminin yanından geçerken kendisini bırakmalarını ve namaz kılacağını söylediÄŸini anlatan AktaÅŸ, “Evinde kılarsın diye inmeme de müsaade etmediler. Ormanlık alanda durunca önde oturan kiÅŸi bagajdan bir ip alıp ayaklarımı baÄŸlamaya yeltenince ne yapıyorsunuz demeye kalmadan vurmaya baÅŸladılar. Sersemleyince baÄŸlayıp sakalımdan tuttular, başımı havaya kaldırdılar, yüzüme sopalarla vurdular. Kürtçe konuÅŸuyorlardı. Adıyamanlı olduÄŸum için konuÅŸtuklarını anlıyordum” dedi.

BÄ°Z HALLETTÄ°K SÄ°Z GELMEYÄ°N

Darp sırasında Ahmet AktaÅŸ’a IŞİD kafa kesiyor biz de senin kafanı keseceÄŸiz diyen saldırganlar, daha sonra da silahla vurmaya kalktı. Sopalarla öldüresiye dövülen AktaÅŸ, “Ben yığılınca ‘öldü zaten, silaha da gerek kalmadı’ diyerek bıraktılar” dedi. Ä°ki kiÅŸinin olay yerinden ayrılmadan önce bir telefon görüÅŸmesi yaptığını da aktaran AktaÅŸ, “Biz bunu yakaladık hallettik, sizin gelmenize gerek yok dediler.” diye konuÅŸtu. AktaÅŸ, kendine gelince yolda karşılaÅŸtığı iki taksi tarafından ‘her tarafı kan revan’ olduÄŸu gerekçesiyle alınmadığını, bir süpermarkete sığındığını ve burada ÅŸans eseri süpermarkete uÄŸrayan bir ambulans görevlisi tarafından da hastaneye kaldırıldığını anlattı. Saldırganların AktaÅŸ’ın 300 lira parasını, cep telefonunu ve saatini de aldıkları öÄŸrenildi.

Kaynak: Yeni Åžafak

 

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.