Sosyal Medya

Güncel

BBC'ye öyle Rabia'ya böyle!

Sözcü gazetesinde kalem oynatan Emin Çölaşan, Mısır'daki eli kanlı darbe yönetimine karşı çıkan televizyon kanallarını eleştirirken kullandığı skandal ifadelerle kendisiyle çelişti.



Sözcü yazarı Emin ÇölaÅŸan, bugünkü köÅŸe yazısında, "Bizim sorumsuzların ÅŸimdi en büyük düÅŸmanı Esad‘la birlikte Mısır! Çünkü Mısır’da laik bir yönetim kuruldu. Åžeriatçı Müslüman KardeÅŸler saf dışı bırakılınca bizim Tayyipgillerin tepesi fena halde attı"gibi skandal ifadelere yer verdi.

Hükümetin çeÅŸitli yöntemlerle Mısır yönetimini devirmeye çalıştığını iddia eden ÇölaÅŸan, Mısır'a yönelik yayın yapan Rabia, Al Shark, Mukamilin ve El Alan isimli kanalları hedef aldı. Bu kanalların Mısır'daki eli kanlı darbe yönetimini yıpratmaya çalıştığını öne süren ÇölaÅŸan, kanalların başında olan Mısır asıllı kiÅŸilerin takke ve sakallarından olan hazımsızlığını dile getirdi.

Kanalların başında olan isimlerin Türk danışmanları da olabileceÄŸini iddia eden Sözcü yazarı, "EÄŸer varsa, onların bizim hükümetle terör örgütleri arasında arabuluculuk yapıyor olması gerekir" diyerek bir skandala daha imza attı.

ÇölaÅŸan, darbe karşıtı kanallara "Sen nasıl oluyor da Ä°stanbul'dan baÅŸka bir ülke aleyhine yayın yapıp halkını isyana ve ÅŸiddet kullanmaya davet ediyorsun?"diyerek feveran etti.

GEZÄ° OLAYLARINDA CNN VE BBC Ä°ÇÄ°N NE DEMÄ°ÅžTÄ°?

Sözcü yazarı Emin ÇölaÅŸan Gezi Olayları için: "Åžu yaÅŸadığımız olaylara bakın. Türkiye'ye ÅŸu anda destek veren bir tek ülke kalmadı. Bir tek yabancı basın kalmadı. CNN saatler boyunca Taksim Meydanı'nı gösterdi. Saatler boyunca Türkiye'yi yönetenlerin ne duruma düÅŸtüÄŸünü gösterdi. BBC aynı ÅŸekilde. Bütün dünya gazetelerinde, bütün dünya parlamentolarında AK Parti iktidarı kınanıyor, AK Parti iktidarına ağır hakaretler yaÄŸdırılıyor" demiÅŸti.

www.yeniakit.com.tr

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.