Sosyal Medya

Güncel

Muhsin Yazıcıoğlu'na ikinci bir helikopter kiralanmış!

Gazetemiz Yazarı Ersoy Dede, 'Yazıcıoğlu için kiralanan ikinci helikopter' başlıklı yazısında şok bilgiler paylaştı.



İşte o yazı:

M
uhsin YazıcıoÄŸlu’nun ÅŸüpheli ölümüyle ilgili kafalardaki soru iÅŸaretleri giderilebilmiÅŸ deÄŸil.. Ä°ÅŸin politik tarafı da tartışılıyor, kriminal tarafı da.. Yani hem ‘Neden YazıcıoÄŸlu?’ sorusu yanıtlanabilmiÅŸ deÄŸil hem de ‘nasıl ve kim’ sorusu.. Bugünlerde YazıcıoÄŸlu’nun ÅŸehit düÅŸtüÄŸü helikopteri, seçim gezileri için partiye kiralayan firma hakkında açılan dava sonuçlandı.. Haber, gazetelerde “YazıcıoÄŸlu ailesine Sabancı tazminatı” baÅŸlığıyla duyuruldu.. Bu davayla ilgili yazacak çok ÅŸey var. Ama daha sonraya bırakıyorum. Bugün bambaÅŸka bir bilgiyi paylaÅŸmak istiyorum sizinle..

Büyük Birlik Partisi kurucu Genel BaÅŸkanı ÅŸehid Muhsin YazıcıoÄŸlu ile birlikte altı kiÅŸiye mezar olan helikopterin haricinde, baÅŸka bir helikopter daha kiralandığını daha evvel duymuÅŸ muydunuz?.. Açıkçası bu meseleyi yakından takip eden bir kardeÅŸiniz olarak ben duymamıştım. EÄŸer ortaya çıktıysa bile dikkat etmemiÅŸim. YazıcıoÄŸlu’nu ölüme götüren süreci adım adım ortaya koyan ‘Kanlı Çukur’ kitabının yazarı meslektaşım Köksal Akpınar’dan öÄŸrendim ben de..Åžehit düÅŸtüÄŸü heliktopterin dışında aynı firmadan bir helikopter daha kiralanmış olduÄŸu, dahası bu bilginin Devlet Denetleme Kurulu’yla paylaşılmadığı… 

Hikâye ÅŸu.. YazıcıoÄŸlu için, BBP tarafından, miting programı için hayatını kaybettiÄŸi helikopterden baÅŸta, bir helikopter daha kiralanıyor.. 25 Mart 2009 tarihinde KahramanmaraÅŸ mitinginden Yozgat Yerköy’deki mitingine hareket etmek üzere içinde bulunduÄŸu TC-HEK tescil iÅŸaretli helikopter eÄŸer düÅŸmeseydi, YazıcıoÄŸlu, 28 Mart 2009 cumartesi günü çok daha güvenli bir baÅŸka helikopter ile mitinglerine devam edecekti. Evet iki helikopter, donanım bakımından birbirinden farklı..

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.