Sosyal Medya

Güncel

Samimiyetinize inanmıyoruz!

Bu akşam Turgay Güler'in konuğu olan Yeni Şafak gazetesi yazarı Yusuf Ziya Cömert, Bank Asya önünde cevşen okuyan cemaat ablalarını eleştirdi.



Yeni Åžafak gazetesi yazarı Cömert, Bank Asya önünde cevÅŸen okunmasını, dini olmayan bir ÅŸeyi dinle meÅŸrulaÅŸtırma çabası olarka nitelendirdi. Cömert, "Adamlar seçiyor. Yalova'daki aÄŸaçla Ä°stanbul'daki aÄŸaç arasında fark var. Adamlar hangi bankanın önünde duracağına dair eÄŸitim almış" dedi.

Turgay Güler ise TMSF'nin Bank Asya'ya el koymasının ardından, bankaya para yardımında bulunmaya baÅŸlayan cemaat tabanına sert çıktı.

Güler, "Çocuklarının filan kumbaralarını alıp gitmiÅŸler. Ben buradan cemaat tabanını neleri var neleri yoksa satıp bankaya yatırmaya davet ediyorum" diyerek meydan okudu. "Bu bir iman meselesidir, parantez açıyorum ünlem" ifadesini kullanan Güler, "BaÅŸlarındaki örtü için bile sokaÄŸa çıkmadılar. Dini bütün meseleleri geçtim, bu ülkede terör sorunu oldu, 30 bin insan öldü. Ä°lla ki dini bir mesele olması gerekmiyor. Sen bu meseleye parmak basma adına aç Kur'an oku" diye konuÅŸtu.

Güler, "Mısır'da Adeviyye meydanında o kadar insan öldü. Onlara niye okumadınız? Diyecek ki 'Ne biliyorsun belki evde okuduk' E o zaman bunu da evde okusaydın!" ifadelerini kullandı.

www.yeniakit.com.tr

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.