Sosyal Medya

Güncel

Sevda Türküsev: Deliye her gün bayram

Sevda Türküsev kendini solcu olarak tanımlayıp, milleti aşağılayanlara çok sert çıktı.



Sevda Türküsev, bu akÅŸam katıldığı canlı yayında solcu geçinen çevreler için sert açıklamalarda bulundu. Tarık Akan'ın "ErdoÄŸan yüzünden içiyorum" sözlerine atıf yapan Türküsev, "Bunlar böyle, takımı kaybeder içer, kazanır içer, sevinir içer, üzülür içer. Deliye her gün bayram"dedi.

Türküsev "Bunlar artık tamamen bunama belirtileri gösteriyorlar. Ne yaparlarsa yapsınlar milleti kendi taraflarına çekemiyorlar. Bunlar iktidar olmayı da beklemiyor. Yaptıklarıyla halkı sokaÄŸa döküp ülkede karışıklık çıkarmaya, askeri darbe oluÅŸturmaya çalışıyorlar. Ama havalarını alırlar. Siz artık bu milleti yenemezsiniz. Bunların ben zeka seviyelerini de anlamıyorum. Ä°ki senedir uÄŸraşıyorsunuz ama bu millet artık sokaÄŸa çıkmaz. Bu millet belli bir refah noktasına geldi" ifadelerini kullandı.

Solun iktidar olduÄŸu günlerde ülkenin hep geriye gittiÄŸini hatırlatan Türküsev,CHP'nin bölünerek azaldığını söyledi.

SÄ°Z DE PORTAKALLI ÖRDEK VERÄ°N

Türküsev sözlerine ÅŸöyle devam etti:

"Uçaklar köylü kokuyor diyorlar. O insanları küçümsüyorlar. Bu ne demek oluyor? Senin köylün bile uçaÄŸa binebiliyorsa senin mutlu olman lazım. Bunlar elit ya, bunlar en üst sınıftaydı ya, halkı kabul edemiyorlar. Bunların derdi milletin sınıf atlaması. O yüzden millete 'cahil, makarnacı, kömürcü' diyorlar. AK Parti bunları veriyor. Siz de portakallı ördek verin daha cazip olur. Her iktidar seçim beyanatında fakir insanların refahı için yardım paketlerini de belirtir. Yunanistan'da da belirtmiÅŸler. Bizdekiler bir de onu destekliyor. Bunlar solcu bile deÄŸil. CHP de zaten Abdullatif Åžener'le flört ediyor."

www.yeniakit.com.tr

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.