Sosyal Medya

Güncel

Tarık Akan, içtiği alkolü bile Cumhurbaşkanı Erdoğan'a bağladı

CHP'ye yakınlığı ile bilinen Tarık Akan, Almanya'da düzenlenen toplantıda yaptığı konuşmada önce millete hakaret etti sonra da içtiği alkolün sorumlusunun Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan söyledi.



CHP'ye yakınlığı ile bilinen Tarık Akan, Almanya'da düzenlenen toplantıda yaptığı konuÅŸmada içtiÄŸi alkolü bile CumhurbaÅŸkanı Recep Tayyip ErdoÄŸan'a baÄŸladı.

Türkiye'de insanların olayları sorgulamadığını dile getirerek halkı aÅŸağılayan Tarık Akan isim vermeden CumhurbaÅŸkanı ErdoÄŸan'ı eleÅŸtirdi. Akan, Türkiye'deki mutsuzluktan kurtulmak için akÅŸamları birkaç kadeh içki içtiÄŸini ve bunun kendisini rahatlattığını söyledi.

"Siz burada yaşıyorsunuz, Türk televizyonları izleyip oradan biraz rahatsız oluyorsunuz ama biz o ülkede yaşıyoruz. Ben her ÅŸeyim yerli yerinde olmasına raÄŸmen mutsuzum, huzursuzum. Sabah kalkıyorum, gazeteye bakıyorum; 'eyvah diyorum, bu lafı nasıl söyler.' ÖÄŸlen diÄŸer gazetelere bakıyorum bir facia. Ä°nternet'e giriyorum, 'Allah'ım diyorum bu nasıl olabilir.' AkÅŸamları birkaç kadeh atıyorum da rahatlıyorum. Sonra televizyonu açıyorum, çıldıracağım. Huzur diye bir ÅŸey kalmadı ülkemde. EleÅŸtirebilirsin ama bir ara ver. Bir hafta, 10 gün sus be adam."

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.