Sosyal Medya

YaÅŸam

İstanbul ve birçok ile yağış uyarısı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan tahminlere göre; yurdun birçok yerinde sağanak yağış bekleniyor. Son bir haftadır bahar havası yaşayan İstanbul'da da bugün yağış var.



Meteoroloji Genel MüdürlüÄŸü'nden alınan tahminlere göre; Marmara'nın batısı, Kıyı Ege, Ä°çAnadolu'nun doÄŸusu, Orta Karadeniz, DoÄŸu Anadolu'nun batısı, Bursa, Yalova, Manisa, Mersin,GümüÅŸhane, Bayburt, Erzurum, Kars, AÄŸrı, IÄŸdır, muÅŸ ve Bingöl çevreleri ile öÄŸle saatlerindeAdana'nın kuzey, gece saatlerinde Antalya'nın KaÅŸ ve Kale ilçelerinin yağışlı geçeceÄŸi tahmin ediliyor.

Yapılan son deÄŸerlendirmelere göre; Marmara'nın batısı, Kıyı Ege, Ä°ç Anadolu'nun doÄŸusu, Orta Karadeniz, DoÄŸu Anadolu'nun batısı, Bursa, Yalova, Manisa, Mersin, GümüÅŸhane, Bayburt, Erzurum, Kars, AÄŸrı, IÄŸdır, MuÅŸ ve Bingöl çevreleri ile öÄŸle saatlerinde Adana'nın kuzey, gece saatlerinde Antalya'nın KaÅŸ ve Kale ilçelerinin yağışlı geçeceÄŸi tahmin ediliyor.

Yağışların; genellikle yaÄŸmur ve saÄŸanak, yer yer gök gürültülü saÄŸanak, Kayseri, Sivas, GümüÅŸhane, Bayburt, Erzurum, Kars, AÄŸrı, MuÅŸ, Bingöl, Erzincan ve Tunceli çevrelerinde karla karışık yaÄŸmur ve kar ÅŸeklinde olması bekleniyor. Sabah ve gece saatlerinde Ä°ç Anadolu'nun kuzeydoÄŸusu, Karadeniz'in iç kesimleri ile DoÄŸu Anadolu'nun kuzey ve doÄŸusunda buzlanma ve don olayı ile birlikte iç ve doÄŸu bölgelerde yer yer pus ve sis hadisesi görüleceÄŸi tahmin ediliyor.

Hava sıcaklığının; yağış alan yerlerde 2 ila 4 derece azalacağı, diÄŸer yerlerde önemi bir deÄŸiÅŸiklik olmayacağı tahmin ediliyor.Rüzgarın ise, genellikle deÄŸiÅŸik yönlerden hafif, yağış alan yerlerde yağış anında yer yer orta kuvvette (20-40 km/saat) eseceÄŸi tahmin ediliyor.

Bazı illerde beklenen hava durumuyla günün en yüksek sıcaklıkları ise ÅŸöyle: 

Ankara: Parçalı, yer yer çok bulutlu 7
Ä°stanbul: Parçalı ve çok bulutlu, öÄŸle saatlerinde Avrupa Yakası ile zamanla il geneli yaÄŸmur ve saÄŸanak yağışlı 12
Ä°zmir: Çok bulutlu, saÄŸanak ve yer yer gök gürültülü saÄŸanak yağışlı 15
Adana: Parçalı ve çok bulutlu, öÄŸle saatlerinde kuzey ilçeleri yaÄŸmur ve saÄŸanak yağışlı 19
Antalya: Parçalı ve çok bulutlu, gece saatlerinde KaÅŸ ve Kale ilçeleri saÄŸanak yağışlı 16
Samsun: Parçalı ve çok bulutlu, sabah saatlerinde yaÄŸmurlu 18
Trabzon: Parçalı ve çok bulutlu 13
Erzurum: Az bulutlu, zamanla parçalı ve çok bulutlu, öÄŸle ve akÅŸam saatlerinde kar yağışlı -2
Diyarbakır: Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı ve çok bulutlu, sabah ve gece saatlerinde hafif buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer pus ve sisli 13 

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.