Sosyal Medya

Güncel

Emine Ülker Tarhan, neden oylamaya katılmadı?

Emine Ülker Tarhan’ın haklarında yolsuzluk ve rüşvet suçlaması yapılan AK Partili dört eski bakanla ilgili Meclis Soruşturma Komisyonu raporunu görüşmek için toplanan TBMM Genel Kurulu’na katılmaması Twitter’da eleştiri konusu oldu.



CHP’den istifa ederek Anadolu Partisi’ni kuran Emine Ülker Tarhan’ın haklarında yolsuzluk ve rüÅŸvet suçlaması yapılan AK Partili dört eski bakanla ilgili Meclis SoruÅŸturma Komisyonu raporunu görüÅŸmek için toplanan TBMM Genel Kurulu’na katılmaması Twitter’da eleÅŸtiri konusu oldu.
 
Tarhan’ın ciddi bir tansiyon düÅŸmesi nedeniyle öÄŸleden sonra özel bir hastaneye kaldırıldığı ve saÄŸlık raporu alarak evine geçtiÄŸi belirtildi.
 
Ä°ÅžTE SOSYAL MEDYADAKÄ° O TEPKÄ°LER
 
- "Yüce Divan" yönünde oy kullanan milletvekillerine çok teÅŸekkür ederim. Emine Ülker Tarhan oylamaya katılmamış 'umarım' bir mazareti vardır!
 
- E.Ü Tarhan'ın oylamaya katılmaması büyük yanlış. "Nasıl olsa sonuç deÄŸiÅŸmez" demek olmaz. Böyle günlerde tavır göstermek gerekir..
 
-Bugün Emine Ülker Tarhan mecliste yok.. BDP'den eksikler var.. Önemli bir gündü.. Olmadı..
 
- Emine Ülker @EUTarhan Oylamaya katılmayarak ''yaÅŸasın yolsuzluk'' diyen kervana katılmış, hayırlı olsun..
 
-Bugün oylamaya katılmayan Emine Ülker Tarhan ne anlatacak onu da ayrıca merak ediyorum. Kendi ipimi kendim çektim diyebilir mesela
 
- 9 kırık kemiÄŸiyle raporlu CHP'li mv bile gelmiÅŸken Emine Ülker Tarhan neden oy kullanmadı?
 


KAYNAK: Ajanslar 

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.