Sosyal Medya

Güncel

Cizre'de ilginç cinayet

Şırnak'ın Cizre ilçesinde 43 yaşındaki Nazım Ölmez, evinin önünde aracının patlayan lastiğini değiştirirken yüzü maskeli bir kişinin silahlı saldırısında hayatını kaybetti. Polis maskeli saldırganın kimliğini belirleyip yakalamak için çalışma başlattı.



Şırnak'ın Cizre ilçesinde 43 yaşındaki Nazım Ölmez, evinin önünde aracının patlayan lastiÄŸini deÄŸiÅŸtirirken yüzü maskeli bir kiÅŸinin silahlı saldırısında hayatını kaybetti. Polis maskeli saldırganın kimliÄŸini belirleyip yakalamak için çalışma baÅŸlattı.

Olay, Cizre Yasef Mahallesi Çevreyolu Sokağında saat 21.00 sıralarında meydana geldi. Ticaretle uÄŸraÅŸan 43 yaşındaki Nazım Ölmez, evinin önünde bulunan aracının patlayan lastiÄŸini deÄŸiÅŸtirmeye çalışırken, arkasından yaklaÅŸan maskeli bir kiÅŸinin silahlı saldırısına uÄŸradı. Yüzü maskeli saldırgan tabancayla Ölmez'in başına ateÅŸ ettikten sonra kaçtı. Ağır yaralanan Nazım Ölmez, yakınları tarafından Cizre Devlet Hastanesine kaldırıldı. Nazım Ölmez, hastanede yapılan müdahalelere raÄŸmen kurtarılamadı.

Silahlı saldırıdan sonra olay yerine çok sayıda polis panzerlerle gitti. Yasef Mahallesi'nin bir çok noktasına daha önce kazılan hendekler nedeniyle polis panzerleri olay yerine güçlükle gidebildi. Kuzey Irak'a ticaret yaptığı öÄŸrenilen Nazım Ölmez cinayetinin siyasi boyutu olup olmadığı araÅŸtırılıyor. Maskeli saldırganın kimliÄŸinin belirlenip yakalanması için geniÅŸ çaplı soruÅŸturma baÅŸlatıldı.




KAYNAK: Ajanslar 

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.