Sosyal Medya

Dünya

Ä°ngiliz Guardian sirk dedi

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Filistin lideri Abbas’ı Cumhurbaşkanlığı Sarayı’ndaki resmi karşılama töreni, İngiliz Guardian’a haber oldu.



CumhurbaÅŸkanı ErdoÄŸan’ın yeni konutunda Filistin lideri için 16 Türk devletini temsil eden askeri kıyafet giymiÅŸ askerlerle karşılama töreni dış basında yankı uyandırdı.

GUARDIAN "SÄ°RK" DEDÄ°

Guardian gazetesinin iç sayfalarındaki bir haberin baÅŸlığı ise "Türkiye lideri Abbas'ı 'Osmanlı sirkinde' ağırladı" oldu.

Guardian'daki haberde, bazı sosyal medya kullanıcılarının Abbas için CumhurbaÅŸkanlığı Sarayı'nda düzenlenen karşılama töreni ile ilgili olarak ÅŸaÅŸkınlıklarını dile getirdikleri belirtildi.

KADRÄ° GÜRSEL'Ä°N SÄ°RK TWEETÄ°NE ATIF

Gazete, Fransız haber ajansı AFP'den sayfalarına taşıdığı haberde, Milliyet gazetesi yazarı Kadri Gürsel'in dün attığı "Osmanlı sirki sarayda" tweetine atıfta bulundu.

Haberde, CumhurbaÅŸkanı ErdoÄŸan'ın sarayın "Yeni" Türkiye'nin sembolü olduÄŸunu söylediÄŸi, muhaliflerin ise saray inÅŸasını "anlamsız bir savurganlık" olarak görerek kınadıkları da hatırlatıldı.

ErdoÄŸan Mahmud Abbas'ı 16 Türk askeriyle karşıladı Ä°ZLE

Ä°NGÄ°LÄ°ZLERÄ°N RESMÄ° KARÅžILAMALARI

CumhurbaÅŸkanlığı Sarayı'nda 16 Türk devletini temsilen duran savaÅŸçılara sirk diyen Ä°ngiliz gazete kendi törenlerini unutmuÅŸa benziyor. Özellikle Kraliyet Ailesi tarafından Buckingham Sarayı'nda yapılan seremonilerde abartılı kıyafetler, atlar dikkat çekiyor.




16 Türk devletine ait askeri kıyafetler Hürriyet'i rahatsız etti

16 Türk devletini simgeleyen askerler Cemaat'i de rahatsız etti

 

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.