Sosyal Medya

Güncel

Aziz Kocaoğlu sessiz sedasız ağaçları katletti

Yalova Belediyesi’nin ağaç katliamından sonra şimdi de İzmir’de benzer bir durum ortaya çıktı. Gaziemir’de inşası devam eden ‘Yeni Fuar Alanı’nın inşaatı başlamadan önce, Kocaoğlu’nun zeytin ağaçlarını kestirdiği ve bunu da kamuoyundan gizlediği ortaya çıktı.



Gezi Parkı’nda ‘aÄŸaç’ bahane edilerek olay çıkartan AK Parti karşıtları, CHP’li belediyelerin aÄŸaç katliamlarına karşı sessizliÄŸi dikkatlerden kaçmazken, Yalova Belediye BaÅŸkanı CHP’li Vefa Salman’ın köprülü kavÅŸak yapımı için aÄŸaçların kesilmesi kararı vermesinden sonra Ä°zmir BüyükÅŸehir Belediye BaÅŸkanı Aziz KocaoÄŸlu da kimsenin haberi olmadan yüzlerce aÄŸacı kestirdiÄŸi tespit edildi. 

Gaziemir’de inÅŸası devam eden ‘Yeni Fuar Alanı’nın inÅŸaatı baÅŸlamadan önce, KocaoÄŸlu’nun zeytin aÄŸaçlarını kestirdiÄŸi ve bunu da kamuoyundan gizlediÄŸi ortaya çıktı. Haber7'de yer alan habere göre 2014 yılında yapımına baÅŸlanan fuar alanının bir kısmı aÄŸaçlık bölüme denk gelince, Ä°zmir BüyükÅŸehir Belediyesi ‘sessiz sedasız’ bir karar alarak aÄŸaçları kesme kararı aldı. Ancak gerçek çok geçmeden ortaya çıktı. FotoÄŸraflarda CHP’li belediyenin yaptığı aÄŸaç katliamı gözler önüne serildi.

2013 yılında inÅŸaat yapımına baÅŸlamadan önce çekilen fotoÄŸraf ile inÅŸaatın baÅŸlamasından sonra çekilen fotoÄŸraflarda yeÅŸilin yok ediliÅŸi net bir ÅŸekilde görülüyor. 

Ä°ÅŸte o fotoÄŸraflar:

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.