Sosyal Medya

Güncel

MHP'li Halaçoğlu: Güneydoğu'yu kanla geri alacağız

MHP'li Yusuf Halaçoğlu Güneydoğu'da başı boş üç beş çapulcunun hakimiyet kurduğunu söyleyerek bu toprakların kanla geri alınacağını söyledi.



MHP'li Yusuf HalaçoÄŸlu GüneydoÄŸu'da başı boÅŸ üç beÅŸ çapulcunun hakimiyet kurduÄŸunu söyleyerek bu toprakların kanla geri alınacağını söyledi.

MHP Grup BaÅŸkanvekili Yusuf HalaçoÄŸlu, Kayseri’nin Melikgazi MHP ilçe kongresinde yaptığı konuÅŸmasında sert açıklamalarda bulundu. HalaçoÄŸlu, “Bugün başı boÅŸ üç-beÅŸ çapulcunun iktidardan destek alarak GüneydoÄŸu’da hakimiyet kurması, zannetmeyin ki bu toprakları onlara bırakacağız, o toprakları kan dökerek almak zorundalar. O topraklar kanla alınmıştır yine kanla geri alınacaktır” dedi.

HalaçoÄŸlu daha önce yaptığı açıklamada da Kürt diye bir ÅŸey olmadığını ve Kürt’üm diyenlerin çoÄŸunun aslında Türkmen olduÄŸunu söylemiÅŸti.

"BÄ°RÄ°LERÄ°NÄ°N VÄ°CDANI OLMAYABÄ°LÄ°R"

Yusuf HalaçoÄŸlu katıldığı kongrede, “Birilerinin vicdanı olmayabilir. Vicdanı olsa 17-25 Aralık olmazdı. Aklı olsa, 17-25 Aralık’tan önce birlikte oldukları, paralel yapının devleti yıkmanın peÅŸinde olduklarını söyleyerek gaflet içinde bulunmazlardı” diye konuÅŸtu vesözlerine ÅŸöyle devam etti;

"HEP BÄ°RÄ°LERÄ°NÄ°N ESÄ°RÄ° OLDUK"

“Gaflet içinde bulundular ve dediler ki, ‘Ne istediniz de vermedik? Siz mi açtınız o okulları bizim desteÄŸimiz ile açtınız’ dediler. Suçladıklarının iÅŸbirlikçileri olduÄŸunun farkına varırdık aklımızı kullansak. Hep birilerinin esiri olmak zorunda kaldığımızı düÅŸünüyoruz.

"O TOPRAKLAR KANLA GERÄ° ALINACAK"

Bugün başı boÅŸ üç-beÅŸ çapulcunun iktidardan destek alarak GüneydoÄŸu’da hakimiyet kurması, zannetmeyin ki bu toprakları onlara bırakacağız, o toprakları kan dökerek almak zorundalar. O topraklar kanla alınmıştır yine kanla geri alınacaktır.

"ÜLKÜCÜLER SUSUYORSA SEBEBÄ° VAR"

Hiç kimse zannetmesin ki oldu bittiye getirilerek ÅŸehitlerimizin kanı akmış o topraklar birkaç çapulcuya peÅŸkeÅŸ çekilecektir. EÄŸer ülkücüler susuyorsa bunun bir sebebi vardır. Vaktinden önce çiçek açmaz, açarsa meyve vermez. Her ÅŸeyin bir vakti vardır. Sabrın gücü kadar baÅŸka güç yoktur. Sabır patladığve vermez. Her ÅŸeyin bir vakti vardır. Sabrın gücü kadar baÅŸka güç yoktur. Sabır patladığı zaman, Türk milleti patladığı zaman dünya sarsılır. Bunu da herkes böyle bilsin.”

YENÄ°AKÄ°T

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.