Sosyal Medya

Güncel

Çiftçilerin omzuna çıkan Manisalı başkan görevden alındı

Hasar gören seraları çiftçilerin omuzlarında inceleyen Manisa Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanı Nedim Zurnacı görevden alındı.



Manisa BüyükÅŸehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi BaÅŸkanı Nedim Zurnacı, hasar gören seraları çiftçilerin omuzlarında inceledi. 

GÖREVDEN ALINDI

MHP'li Manisa BüyükÅŸehir Belediye BaÅŸkanı Cengiz Ergün'den 3 gün sonra açıklama geldi. Belediyenin internet sitesinden yapılan açıklamada, kar yağışının ardından zarar gören seraların incelenmesi ve hasar tespiti yapılması için Nedim Zurnacı ve bir heyetin görevlendirildiÄŸi hatırlatıldı.

Zurnacı'nın çiftçiler tarafından taşınmasının basına yansıması üzerine soruÅŸturma baÅŸlatıldığı ve Nedim Zurnacı'nın görevden alındığı duyuruldu.
BELEDÄ°YEDEN YAPILAN AÇIKLAMA

Manisa BüyükÅŸehir Belediyesi'nin internet sitesinde yayınlanan açıklamada ÅŸu ifadeler kullanıldı:

30 Aralık 2014 tarihi itibariyle bölgemizde baÅŸ gösteren yoÄŸun kar yağışı nedeniyle, Akhisar ilçemize baÄŸlı Çamönü Mahallesi’nde yoÄŸun kar yağışının ardından zarar gören seraların incelenmesi ve hasar tespiti yapılması için Kırsal Hizmetler Daire BaÅŸkanımız Nedim ZURNACI ve bir heyet, 31 Aralık 2014 tarihinde görevlendirilmiÅŸtir.

Yapılan çalışma esnasında hizmet anlayışımız, vatandaÅŸa yaklaşımımız ve deÄŸerlerimiz açısından asla tasvip etmeyeceÄŸimiz ÅŸekilde Daire BaÅŸkanımızın çiftçilerimiz tarafından taşınmasına iliÅŸkin olarak görüntüleri basına da yansıyan olay meydana gelmiÅŸtir.

Meydana geldiÄŸi andan itibaren takibimizde olan olaya istinaden, olaydan sonraki ilk mesai günü olması hasebiyle bugün itibariyle 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 125 ve devam eden maddeleri gereÄŸince idari soruÅŸturma baÅŸlatılmış ve ilgili daire baÅŸkanımız görevinden alınmıştır." 

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.