Sosyal Medya

YaÅŸam

Tam intihar edecekti ki...

Erzincan'da eşinden ayrılan bir kadın, inşaat halindeki bir binanın tepesine çıkarak intihar etmek istedi. Olay yerine getirilen bebeğini gören kadın intihardan vazgeçti.



Edinilen bilgiye göre, 15 gün önce eÅŸinden ayrılan Kader Y. yaÅŸadığı psikolojik sorunlar sebebiyle KaraaÄŸaç Mahallesi 755 sokakta bulunan bir inÅŸaatın 4. katına çıkarak intihar etmek istedi. Kader Y.'yi fark eden vatandaÅŸlar polise haber verdi. Yapılan ihbarın ardından olay yerine emniyet, 112 ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

Olay yerine gelen polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi aldı. Daha sonra olay yerine gelen itfaiye ekipleri Kader Y.'nin bulunduÄŸu bölgeye branda açtı.

Uzun uÄŸraÅŸlar neticesinde ikna edilemeyen Kader Y.'nin eski eÅŸi, karısını ikna etmek amacıyla bebekleriyle birlikte olay yerine geldi. BebeÄŸini gören Kader Y. intihardan vazgeçip bebeÄŸini kucağına aldı. AÅŸağıya indirilen kadın, ifadesi alınmak üzere Çarşı Polis Merkezi AmirliÄŸine götürüldü.

Bunun yanında olayın olduÄŸu sırada meraklı vatandaÅŸları bölgeden uzaklaÅŸtırmaya çalışan polis cep telefonları ile olayı kayda alan kiÅŸilere de tepki göstererek bölgeden uzaklaÅŸtırdı. 




Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.