Sosyal Medya

Güncel

HDP İmralı heyeti ölümden döndü

İmralı Adası'na gitmek için yola çıkan HDP İmralı heyeti, fırtına nedeniyle zor anlar yaşadı, heyetin içinde olduğu gemi alabora olma tehlikesi atlattı.



HDP Grup BaÅŸkanvekilleri Pervin Buldan, Ä°dris Baluken, Ä°stanbul Milletvekili Sırrı Süreyya Önder ve DTK EÅŸ BaÅŸkanı Hatip Dicle’yi Ä°stanbul’dan Ä°mralı’ya taşıyan gemi, yolda büyük tehlike atlattı.

GEMÄ° YARI YOLDAN GERÄ° DÖNDÜ

Dört kiÅŸilik heyet, gemi mürettebatı ve devlet görevlilerini taşıyan gemi,Ä°mralı’ya hareket ettikten kısa süre sonra hava ÅŸiddetli fırtına ve denizin kabarması nedeniyle büyük sarsıntı geçirdi. Batma tehlikesi atlatan gemi, mürettebatın inisiyatif alması üzerine yarı yoldan geri döndü.

GEMÄ° 4-5 METRE FIRLADI

YaÅŸadıkları tehlikeyi anlatan heyet üyelerinden Buldan, ''Büyük tehlike atlattık. Dalgalar nedeniyle gemi ilerlemekte zorlandı. Dalgalar nedeniyle gemi 4-5 metre yukarıya yükseldi. Ä°ki kez motor durdu. Bu sırada mide bulantısı ve kusmalar oldu. Biz adaya gitme taraftarıydık ancak bizi götüren ekip inisiyatif alarak gemiyi yola çıktıktan 45 dakika sonra yarı yoldan döndürdü. Gerçekten büyük tehlike atlatıldı'' dedi.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.