Sosyal Medya

YaÅŸam

Şarj cihazı 2 can aldı

Kars’ın Kağızman ilçesinde cep telefonu şarj cihazından çıktığı öne sürülen yangın, baba ve anne karnındaki çocuğunun ölümüne neden oldu.



Kağızman ilçesinde dün gece saatlerinde elektrik kontağından çıkan yangında baba ve anne karnındaki bebeÄŸi hayatını kaybetti. Edinilen bilgiye göre, 33 yaşındaki Özkan Boran isimli kiÅŸinin evinde yükselen dumanları gören aÄŸabeyi kapıyı kırarak içeri girdiÄŸinde, evde yangın çıktığını ve çıkan dumandan habersiz uyuyan kardeÅŸi ve eÅŸini baygın halde buldu.
Olay yerine gelen ambulanslarla Kağızman Devlet Hastanesine kaldırılan Özkan Boran ve hamile olan eÅŸi yapılan ilk müdahalenin ardından Kars Devlet Hastanesine kaldırıldı. Hastanede yapılan bütün müdahalelere raÄŸmen Özkan Boran hayatını kaybetti. Yapılan tetkiklerde hamile olan eÅŸinin karnındaki bebeÄŸin de öldüÄŸü belirlenince doktorlar bebeÄŸi aldılar. Annenin yoÄŸun bakımdaki tedavisine devam ediliyor.
Evde yapılan incelemede prize takılı olan cep telefonu ÅŸarjının patlayarak kısa devreye sebep olduÄŸu ihtimali üzerinde duruluyor.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.