Sosyal Medya

YaÅŸam

Ankesörlü telefonun 2 dakikası ücretsiz

Ankesörlü telefonlarla yapılan görüşmelerin ilk 2 dakikası 26 Mart'a kadar ücretsiz olacak. Ancak uygulama askeri birlikler ve cezaevlerindeki telefonları kapsamıyor.



Türk Telekom'un düzenlediÄŸi yeni kampanya ile tüm ankesörlü telefonlarla yapılacak görüÅŸmelerin ilk 2 dakikası ücretsiz oldu. Kampanya tüm Türkiye'deki sokak, cadde ve okullardaki yaklaşık 52 bin telefonu kapsıyor. Ankesörlü telefonlar kredi kartı ya da telefon kartı ile kullanılabiliyor.

Kampanya, askeri birlikler ve cezaevlerindeki ankesörlü telefonlar dahil edilmediÄŸi için bu lokasyonlarda geçerli olmayacak. Bunun dışındaki alanlarda bulunan ankesörlü telefonlar üzerinden ÅŸehir içi ve ÅŸehir dışı sabit numaralarla yapılan görüÅŸmelerin ilk 2 dakikası 26 Mart tarihine kadar ücretsiz olacak. KonuÅŸma 2 dakikayı geçtiÄŸinde normal tarife üzerinden ücretlendirme yapılacak. 

Son yıllarda telefon görüÅŸmelerinin ağırlıklı olarak mobil cihazlar üzerinden yapılmaya baÅŸlanması sabit telefonların popülerliliÄŸini kaybetmesine yol açtı. KonuÅŸma sürelerini artırmak isteyen Türk Telekom zaman zaman bu tip kampanyalar düzenliyor.

Kaynak: Türk Telekom

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.