Sosyal Medya

Güncel

Erdoğan, Davutoğlu ve Fidan'a suç duyurusu

CHP Tunceli Milletvekili Hüseyin Aygün, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Ahmet Davutoğlu ve MİT Müsteşarı Hakan Fidan hakkında “İnsanlığa Karşı Suç İşlemek” iddiasıyla suç duyurusunda bulundu.



Ankara Cumhuriyet BaÅŸsavcılığı’na gönderilmek üzere Tunceli Cumhuriyet BaÅŸsavcılığı’na baÅŸvuran Aygün’ün avukatı Ä°nan Yılmaz,

"ÜLKEMÄ°ZDEN SÄ°LAH TEMÄ°N EDÄ°YORLAR"

"Tüm dünyanın bildiÄŸi gibi komÅŸumuz olan Suriye’de 2011 yılından beri silahlı terörist gruplar ile ülkenin yasal güçleri arasında bir iç savaÅŸ devam etmektedir. Bu iç savaÅŸ sırasında silahlı terörist unsurlara ülkemizin destek saÄŸladığı, silahlı terörist unsurların ülkemizden silah temin ettikleri, ülkemizi üs olarak kullanarak Suriye’ye sızdıkları, terör eylemleri gerçekleÅŸtirdikleri, bu eylemleri sırasında gerek asker, gerekse de sivil çok sayıda kiÅŸileri acımasızca öldürdükleri artık tüm dünya tarafından bilinmektedir" dedi.

Avukat Ä°nan Yılmaz dilekçesinin sonuç bölümünde, ÅŸüpheliler hakkında gerekli kovuÅŸturmanın yapılarak haklarında kamu davası açılmasını talep etti.





KAYNAK: Ajanslar 

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.