Sosyal Medya

Güncel

İstanbul'da tekne battı

İstanbul'da etkili olan şiddetli lodos, Beykoz sahilinde bir teknenin batmasına neden oldu. Kuvvetli lodosun etkisiyle Kadıköy'de de köprü çöktü. Yaralı olup olmadığı henüz bilinmiyor.



Ä°stanbul'da sabah saatlerinde baÅŸlayan lodos, etkisini arttırarak devam ediyor. Anadolu yakasında Beykoz Yalıköy sahilinde kuvvetli lodos nedeniyle oluÅŸan dalgalar kıyıları dövdü. Beykoz'da lodos nedeniyle kıyıya baÄŸlı bulunan 9 metrelik gezi teknesi battı. Gökhan Akgün'e ait "Lobster" tipi 9 metrelik tekne fırtına nedeniyle arka kısmından yarıya kadar suya gömüldü. Sahilde baÄŸlı bulunan balıkçı tekneleri fırtına nedeniyle zarar gördü. Çevredeki diÄŸer teknelerin de batma tehlikesine karşı ise önlem alındı.

KÖPRÜ ÇÖKTÜ

Åžiddetli lodos, Ä°stanbulların yaÅŸamını olumsuz etkilemeye devam ediyor. Sabahın erken saatlerinde Bakırköy'de bir aÄŸaç yola devrildi. Ä°DO seferlerini iptal etti. Åžiddetli yağış nedeniyle trafikte aksamalar meydana geliyor.

Son olarak, Kadıköy'de çok büyük bir kaza kılpayı atlatıldı. SöÄŸütlüçeÅŸme köprüsünün metal korkulukları, ÅŸiddetli rüzgarın etkisiyle yerinden ayrılarak alt yola düÅŸtü.

Kazada bazı arabalar maddi hasar görürken, bir kiÅŸi hafif yaralandı. Yaralanan kiÅŸi olayın ÅŸokuyla kazanın gerçekleÅŸtiÄŸi yerden hızla uzaklaÅŸtı.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.