Sosyal Medya

Coğrafyamız

Şam'da "vakum bombalı" saldırı: 6 ölü

Suriye ordusuna ait savaş uçağı, başkent Şam'ın Ayn Terma beldesinde "vakum bombalı" saldırı düzenledi. Saldırıda 6 kişi öldü, 40 kişi de yaralandı.



Suriye ordusuna ait savaÅŸ uçağının, baÅŸkent Åžam'ın Ayn Terma beldesine düzenlediÄŸi "vakum bombalı" saldırıda 6 kiÅŸinin öldüÄŸü, 40 kiÅŸinin yaralandığı bildirildi.

DoÄŸu Guta bölgesinde yer alan beldedeki yerel aktivistlerden Ebu Muhammed, savaÅŸ uçağının, muhaliflerin kontrolündeki Ayn Terma beldesine saldırdığını söyledi.

Vakum bombasıyla yapılan saldırıda 3'ü çocuk 6 kiÅŸinin hayatını kaybettiÄŸini, 40 kiÅŸinin yaralandığını belirten Ebu Muhammed, "Saldırıda aralarında çocukların da bulunduÄŸu çok sayıda yaralı, beldedeki sahra hastanesinde tedavi altına alındı. Saldırıda 6 katlı bir bina yerle bir oldu, birçok bina da hasar gördü" dedi.

Sivil savunma ekiplerinin, iÅŸ makinelerinin yardımıyla yıkılan binanın enkazında arama yaptığını aktaran Ebu Muhammed, savaÅŸ uçaklarının, DoÄŸu Guta bölgesindeki birçok ilçe ve beldeye de saldırıda bulunduÄŸunu kaydetti.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.