Sosyal Medya

Güncel

"Platform Siyah"tan 25 Aralık protestosu

Platform üyesi bir grup, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın evinin bulunduğu Üsküdar Kısıklı Caddesi'nde soruşturmayı protesto ederek, yoldan geçenlere ananas dağıttı. Soruşturmanın yıldönümünde Kısıklı Caddesi'nde toplanan gruptakiler, "Para'lele verecek evlat yok, ananas var" yazılı pankartlar açarak, kol kola girip zincir oluşturdu.



"Platform Siyah" üyesi bir grup, Ä°stanbul merkezli 25 Aralık soruÅŸturmasını, CumhurbaÅŸkanı Recep Tayyip ErdoÄŸan'ın evinin bulunduÄŸu Üsküdar Kısıklı Caddesi'nde protesto etti. 

Geçen yılki soruÅŸturmanın yıl dönümünde Kısıklı Caddesi'nde toplanan gruptakiler, "Para'lele verecek evlat yok, ananas var" yazılı pankartlar açarak, kol kola girip zincir oluÅŸturdu. 

Grup adına açıklama yapan Mehmet Can Erdündar, geçirilen tehlikenin boyutuna dikkati çekmek için toplandıklarını belirterek, "Hepimiz biliyoruz ki darbe operasyonunun hedefine aldığı, tek amacı gençliÄŸe ve ümmete hizmet olan TÜRGEV yurtları, geçtiÄŸimiz sene bu zamanlar ağır bir bombardıman altındaydı, üstelik en ahlaksızca bir ÅŸekilde" dedi.

"Sinsi ve hastalıklı yapılanma"


Açıklamasında Fethullah Gülen'i eleÅŸtiren Erdündar, "Siyasi arenaya girdiÄŸinde kazanamayacağını anlayan bu sinsi ve hastalıklı yapılanma, yargıda, bürokraside, askeriyede ve sermayede elde ettiÄŸi gücü, dış mihraklardan da aldığı destekle ülkeyi cehenneme çevirmek için kullanacaktı" ifadelerini kullandı. 

"Bu ülkenin baÅŸbakanına, bu toprakların uzun yıllar sonra gördüÄŸü en milli, en vicdanlı dava adamına hakaret ederken utanılması gerektiÄŸini" vurgulayan Erdündar, ÅŸöyle devam etti:


"Bizde para'lele verecek evlat yok"

 

"Peki devletin en üst kademesinden sıradan bir vatandaÅŸa kadar böcek yerleÅŸtirmeye, TÜBÄ°TAK'ı hainlerle doldurmaya, MÄ°T tırlarını durdurmaya, DışiÅŸleri'nin sağır odasını dinlemeye, Ä°HH'ya yönelik El Kaide kumpasına, Gezi'de çadır yakmaya, KPSS ve diÄŸer sınav sahtekarlıklarına, MHP'ye yönelik kaset operasyonu davasına, ÅŸike davasında kumpas kurmaya kadar yaptığınız ahlaksızlıklardan hiç mi yüzünüz kızarmıyor da hala basın özgürlüÄŸü diye saçmalayabiliyorsunuz? Åžükürler olsun ki liderimiz Recep Tayyip ErdoÄŸan ve tüm ailesini hedefe koyan bu hain odak ve ona baÄŸlı bulunan paralel yapılanmanın tam bir yıl evvel bugün kurmuÅŸ olduÄŸu tuzak, asla eski günlere dönmek istemeyen bilinçli ve duyarlı vatandaşımız sayesinde bertaraf edildi. Ey Pensilvanya! Bizde para'lele verecek evlat yok! Ananas verelim."

Gruptakiler, yoldan geçenlere ananas dağıttıktan sonra dağıldı.

YENÄ°ÅžAFAK

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.