Sosyal Medya

YaÅŸam

Baskına Gelen Polisleri Görünce Yüksek Sesle Kur'an Okumaya Başladı

Esenler'de helikopter ve hususi harekat destekli uyuşturucu operasyonunda 13 şahıs gözaltına alındı. Baskına gelen polisleri kapıda gören bir şahsın eline Kur’an-ı Kerim alıp pencereden yüksek sesle dua ve ayetler okuması, enteresan görüntüler ortaya çıkardı.



Ä°stanbul Emniyet MüdürlüÄŸü Narkotik Suçlarla Mücadele Åžube MüdürlüÄŸü ekipleri, Esenler Tuna Mahallesi’nde uyuÅŸturucu madde satışı yapan ÅŸüphelilere karşı operasyon düzenledi. Polis helikopteri, çevik güç ve hususi harekat ekipleri de operasyona destek verdi. Ekipler, önceden belirlenen 13 farklı adrese baskın düzenledi. Adreslerde yapılan aramalarda uyuÅŸturucu maddenin yanı sıra uyuÅŸturucu ticaretinden elde edildiÄŸi tahmin edilen çok miktarda nakit da elde edildi. Operasyonda haklarında yakalama kararı bulunan 13 ÅŸüpheli gözaltına alındı. 

POLÄ°SÄ° GÖRÜNCE KUR’AN OKUMAYA BAÅžLADI

Operasyon sırasında enteresan olaylar da yaÅŸandı. Baskın için gelen polisleri apartman giriÅŸinde gören bir kiÅŸi, eline Kur’an-ı Kerim alarak evinin penceresine çıktı. Åžahıs bir anda yüksek sesle dua ve ayetler okumaya baÅŸladı. Bir an ÅŸaÅŸkınlık yaÅŸayan polisler daha sonra binaya girdi. Ekiplerin baskın için gittiÄŸi diÄŸer bir adreste ise uyuÅŸturucu kullandığı iddia edilen bir kiÅŸi kriz geçirdi. Krize giren gencin yakınları çığlık figan sokaÄŸa döküldü. Kendinden geçen kiÅŸi hususi araçla hastaneye kaldırıldı. Yakınları ise uzun süre kendini yerden yere atarak aÄŸladı. Gözaltına alınan ÅŸüpheliler Ä°stanbul Emniyet MüdürlüÄŸü'nün Vatan Caddesi’ndeki yerleÅŸkesine götürüldü.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.