Sosyal Medya

Güncel

CHP 2 ilde yine ağaç katletti

CHP'li Eskişehir ve Tekirdağ belediyeleri alışveriş merkezi ve yol genişletme için ağaç kıyımı yaptı. Yalova'dan sonra yine asırlık ağaçları sökmek yerine kesen CHP'li belediye, büyük tepki topladı.



Yalova'nın ardından CHP'li TekirdaÄŸ Åžarköy Belediyesi ile EskiÅŸehir BüyükÅŸehir Belediyesi de aÄŸaç katliamı yaptı. Åžarköy'de aÄŸaçlar kesildi, EskiÅŸehir'de ise özensizce sökülen aÄŸaçların kökleri topraÄŸa gömülü kaldı.

AVM Ä°ÇÄ°N KESTÄ°LER

A Haber'de yer alan bilgilere göre; TekirdaÄŸ'da CHP'li belediye bir alışveriÅŸ merkezinin önünün geniÅŸletilmesi için asırlık çınar aÄŸaçlarının kesilmesine izin verdi. Her yaÄŸmurla birlikte çamur deryasına dönen Åžarköy'de hiçbir yatırım yapılmazken aÄŸaçların kesilmesi dikkat çekti. CHP'li belediye baÅŸkanı Altınok'un aÄŸaçları kesmek yerine baÅŸka bir yere neden taşımadığı merak konusu oldu.

ESKÄ°ÅžEHÄ°R'DE DE KESÄ°LDÄ°

CHP'li belediyenin aÄŸaç kıyımı yaptığı baÅŸka bir noktaysa EskiÅŸehir. Ä°ddiaya göre aÄŸaçlar kökünden sökülüp baÅŸka bir noktaya taşınacaktı. Ancak yaÅŸlı aÄŸaçları kökünden çıkaramayan belediye aÄŸaçları kesti.

YOL GENÄ°ÅžLETÄ°LDÄ°

EskiÅŸehirliler yol geniÅŸletmek için aÄŸaçların kesilmesine tepki gösterdi. VatandaÅŸlar aÄŸaçların sökülmesiyle birlikte kaldırımın daraltılmasına da tepkili.


 

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.