Sosyal Medya

Güncel

Mehmet DoÄŸan ''Bin Ladin'i severim''

Tahşiyeciler grubunun lideri olan Mehmet Doğan, CNN Türk'te "Bin Ladin'i Müslüman olduğu için severim" diyerek şaşkına çevirdi...



14 Aralık operasyonuna dayanak olan TahÅŸiyeciler davasının bir numaralı sanığı olan Mehmet DoÄŸan CNN Türk ekranlarında Akif Beki'nin sorularını yanıtladı.

Kendilerine dönük operasyonun baÅŸtan sona hukuksuzluk ve kumpas olduÄŸunu savunan Mehmet DoÄŸan, Fethullah Gülen'in bu davanın açılmasından sorumlu olduÄŸunu iddia etti. "Gülen için ne dua ettim ne beddua" diyen DoÄŸan "hak yerini bulsun adalet yerine gelsin" vurgusu yaptı.

"BÄ°N LADÄ°N'Ä° MÜSLÜMAN OLDUÄžU Ä°ÇÄ°N SEVERÄ°M"

Cemaatin polis ve yargı örgütlenmesi üzerinden kendilerini tasfiye etmek istediÄŸini söyleyen DoÄŸan, El Kaide suçlaması için de çok tartışılacak bir çıkış yaptı. DoÄŸan 11 Eylül saldırısını düzenleyen eski El Kaide lideri Usame Bin Ladin hakkında "Bin Ladin'i Müslüman olduÄŸu için severim. BaÅŸka bir iman bilmiyorum. Her müslüman kardeÅŸimdir. Kafirler de insan olarak kardeÅŸimdir. Bin Ladin'i la ilahe illalah dediÄŸi için severim. Onun dışında El Kaide örgüt falan bilmem. Ben münzeviyim, radyo televizyon bile izlemem" dedi.

PROGRAMA DUA Ä°LE BAÅžLADI

Akif Beki'nin kendisini tanımlaması istediÄŸi Mehmet DoÄŸan konuÅŸmasına dua ile baÅŸladı. Akif Beki'nin ÅŸaÅŸkın bakışları eÅŸliÄŸinde uzun bir dua ritüeli ile CNN Türk ekranlarına damga vuran Mehmet DoÄŸan sosyal medyada da ilginç yorumlara konu oldu.



KAYNAK: Ajanslar

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.