Sosyal Medya

Güncel

Başbuğ'dan Yalman'a çok sert cevap!

Eski Genelkurmay Başkanı İlker Başbuğ, kendisi için görevini yapmamakla suçladığı Kara Kuvvetleri eski Komutanı Aytaç Yalman'a Twitter üzerinden cevap verdi.



Kara Kuvvetleri eski Komutanı Aytaç Yalman, BaÅŸbuÄŸ’nun ‘yetkisini aÅŸarak’‘usul hatası yaptığını’, ‘disiplin suçu iÅŸlediÄŸini’ söyledi ve “Siz görevinizi yapsaydınız Balyoz olarak isimlendirilen dava olmayacak, yüzlerce suçsuz insan cezaevinde olmayacaktı” dedi.

Eski Genelkurmay BaÅŸkanı Ä°lker BaÅŸbuÄŸ, Yalman'ın bu sözlerine Twitter'dan cevap verdi. BaÅŸbuÄŸ mesajından ÅŸunları yazdı:

1) Türk Ordusuna ve iÅŸgal etmiÅŸ olduÄŸum makama saygımdan dolayı, mahkemede "iftiralara" karşı savunma yapmayı reddettim

2) Bugün de kimse benden, aynı nedenlerle, bir gazetede çıkan röportajda hakkımda ortaya atılan "akıl dışı" iddia ve iftiralara karşı cevap vermemi beklemesin

3) Yine de bu konuya iliÅŸkin düÅŸünce ve görüÅŸlerimi öÄŸrenmek isteyenler, 02.03.12'de Balyoz mahkemesinde tanık olarak yaptığım konuÅŸmaya ve "Suçlamalara Karşı Gerçekler" kitabımın 56 ve 57. sayfalarına bakabilirler.

4) Son Söz: Bizim çizgimiz ve duruÅŸumuz bellidir. Çizgimiz DÜZ, duruÅŸumuz ise DÄ°KTÄ°R. Kamuoyu da herÅŸeyi ve herkesi çok iyi bilir ve tanır

Ä°lker BaÅŸbuÄŸ'un, Yalman'ın iddialarına cevap olarak 'Suçlamalara Karşı gerçekler kitabımın 56 ve 57. sayfalarına bakabilirler' dediÄŸi bölüm:



 

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.